שלום ... חדשה בשכונה

שלום ... חדשה בשכונה ../images/Emo20.gif

ערב טוב גם לי נימאס לישון באלכסון ... אז באתי להיות אתכם .. בתקווה שאתם פה

dudusch

New member
איזה כיף!

שיוצא לי לראות את החדשים בבואם, וכך סתם לברכם... אז הסיפור הוא כזה: דבר ראשון קוראים את הודעות מנהלות הפורום, כדי לדעת מה עושים ומה לא. תקראי קצת אחורה, ותגלי שיש פה אחלה חברה, לא כמו הפורום הסטנדרטי. מחליפים חוויות, מחפשים ומחפשות, ואפילו נפגשים משי פעם, כמו שקרה ביום העצמאות. נשמח לקרוא את סיפורייך, מי את, מה את אוהבת לעשות, מה את מחפשת בבחור וכל שאר ירקות. יש גם מאמרים, בהם את יכולה לראות מה אנשים מספרים על עצמם, ואיך משווקים אותנו... אבל ראשון ולפני הכל, ברוכה הבאה, ונשמח להכירך קבלי
וקדימה לעבודה

גם לי

כבר קראתי את הודעת ההנהלה ל הפורום .. מקווה שלא אחרוג מחוקיהם ואם כן אני בטוחה שאתם תודיעו לי
וקראתי חלק מההודעות פה .. כך שאני בטוחה שיש פה אחלה ח´ברה. אז .. מי אני ... אישה בנפש ילדה, ילדה בגוף אישה.... לגבי חיפושי .. הם אינם מוגדרים שיגיע האחר אדע שזה הוא, בנתים אני עוד ישנה באלכסון עם חתולה שמפריעה מידי פעם
ברןך הנימצא ותודה על קבלת הפנים

נמאס נמאס ומה את עושה כדי לטפל

במיאוס?
כותבת על עצמך כמה מילים, מתארת את מחשבותייך, רצונותייך, דעותייך וכו´.. מקבלת מאמר בפורום ומי יודע.. אולי האהבה תגיע אוטוטו.. בהצלחה

היי עינת ../images/Emo13.gif

אכן נימאס מהאלכון .. דובי דוברמן אמר "אלכסון הוא אסון" לכתוב את רצונותי דעותי וכו´... זה בקרוב ואם האהבה תגיע <מפה או לא> אהייה המאושרת שבאדם

אחלה גישה, אבל תני לנו לעזור לך ../images/Emo13.gif

כנסי למאמרים, קבלי רעיונות וקדימה......

למעלה