שלום חדשה ויש לי שאלה...

שלום חדשה ויש לי שאלה...../images/Emo140.gif

אז ככה קודם כל אחלה פורום מאוד שמחה לדעת שיש פורום כזה.
ומצטערת מראש אם לא תבינו מה אני רוצה לשאול אבל תהיו סבלניים איתי..
אז ככה... לפני חודשיים בערך הכרתי דרך ידיד מישהו ביציאה משותפת, של הידיד, החבר של הידיד וחברה...בקיצור הידיד שלי רצה שאני יכיר את החבר שלו במטרה לעשות "שידך", וזה לא היה ידוע לי בכלל עד לאותו יום(או יותר נכון ערב). בקיצור, באופן דיי מפתיע הבחור מצא חן בעיניי, ובאופן טיבעי הצאתי לו ולידיד שלי להיפגש יום למחרת, כי היו מסיבות מסויימות שניראה מתאים לאותו יום. למחרת נפגשנו שלושתינו שתינו יין, שדיי עלה לי לראש אבל לא יותר מידי. וביקצור, באותו יום הבנתי ממנו שהוא לא מחפש משהו רציני וזהו, הוא ידע בעצמו שאני לא מחפשת סטוצים וכאלו. בקיצור אחרי ויכוחים שבגילו זה לא מתאים ונזכר מאוחר וכו וכו ואני דיי מעופפת מהיין, הלכנו לכיוון האוטו מפה לשם אני מרגישה שהוא מתחיל כאילו בחיבוקים נשיקות והידיד נעלם באופן מפתיע כי לא רצה להפריע מסתבר. בקיצור, חשב שיהיה משהו ולא היה! (לא צריך לפרט) יום למחרת אני מקבלת טלפון במפתיע מהבחור שרצה לוודא שהכל בסדר איתי, ולציין שלא עשינו כלום ולא רוצה לנצל אותי וכוכו כי חשוב לו לשמור על קשר ואני אמרתי סבבה לא קרה כלום וכו וכו. אחרי כמה שבועות נפגשנו שוב עם עוד חברים והוא בהתחלה היה המום לראותי אבל התייחס סבבה והכל. לפני יומיים ידיד שלי דיבר עם החבר וחבר שאל עליי מה שלומי מה איתי והאם שאלתי עליו? הידיד אמר לא היא לא שאלה והוא היה דיי מופתע. עכשיו אני יודעת ששיגעתי אתכם אבל רציתי לדעת מה הקטע שלו????? מה הוא רוצה הוא מחפש משהו מה מו למה איך? אוףףףףףףףףףף השתגעתי אני עדיין מעונינת בו!!

jessy19

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אולי תבקשי מהידיד המשותף שישאל מה הקטע שלו. אנחנו לא מכירים אותו אז קשה לומר מה הוא רוצה- הוא נראה לפי התיאור אדם מאוד מבולבל ולא החלטי.

חח...נראה לי מין מצא את מינו..

גם את וגם הוא נשמעים מאוד מבולבלים... פשוט תדברי איתו ותסגרו את העניינים (:)

למעלה