שלום. חדשה ושאלה!

karka li

New member
שלום. חדשה ושאלה!

שלום לכולם. סינגלית יחסית טרייה (שוב) אחרי קשר ארוך, בת 25, מחפשת לקרוא את דעתכם. אז ככה, אני בחורה יותר שקטה, ביישנית בהתחלה. לא אוהבת לצאת יותר מידי לפאבים, דאנס ברים. אני לא ממש שותה וגם לא מעשנת, ונדמה לי כי רוב האנשים בגילי עושים בדיוק את זה. כל מיני בחורים שאני מדברת איתם מתעניינים ב"לאיפה אני אוהב לצאת", ואני מרגישה, בוא נגיד, בעמדת נחיתות כזו כשאני אומרת שאני לא אוהבת לצאת למקומות האלה והאלה יותר מידי. מעדיפה דברים יותר רגועים כמו לשבת בבית קפה, ללכת לים, לצאת לסרט או הופעה... נראה לי כאילו אני עוף מוזר כזה, "זקנה"... אז רציתי לדעת, מה דעתכם בעניין. ברור לי שקיימים בחורים שיקבלו אותי כך, וברור שישנם בחורים שגם לא אוהבים את היציאות האלה, אבל נדמה שאני לא מוצאת אותם. עוד לא אבדה תקוותינו???

belli80

New member
ברוכה הבאה!

מועדון הברידג' של פורום סינגלס יתכנס ביום חמישי בארבע (כדי לא לפספס "מבט לחדשות") בין הזוכים בטורניר יוגרל סיפולוקס אדום, בו נוכל להכין לכולנו גזוז ענבים, שנלגום בצוותא על חוף הים (אחרי השקיעה, שלא נחשף לקרינה המסוכנת..) ועכשיו ברצינות - מכירה מאוד את התחושה של "זקנה", שכבר עברה את הפיק של "הבילויים התוססים" יותר.. הייתי שם גם אני, ובתחילתו של הקשר הנוכחי חששתי באמת שהאופי השקט יותר שלי ("פולניה זקנה", אם תרצי..) ייפגע בנו, ושאני אתפס תמיד כזו שמשביתה לו את השימחה.. אבל זהו בדיוק העיניין, שרובנו עברנו כבר את הקטע. מעדיפים להכיר אנשים באמת בשיחות (ולו אקראיות) במקומות שממש אפשר לשמוע גם את מה שהצד השני אומר, שלא חייבים לזרום עם "הסצנה" (שמשום מה הרבה אנשים כוללים בתוכה גם את השתייה, הסמים והסיגריות.) או שאפשר לזרום איתה מבלי להיכנע לה. נראה לי שבטיול על חוף הים, בישיבה בבית הקפה/ פאב השכונתי, או בביקורים בסינימטק העירוני, הסיכוי שלך, כמו גם של רבים מאושיות הפורום-כולל אותי, למצוא מישהו לדבר איתו וליצור את אותו הקשר הראשוני גדול בהרבה מזה שתמצאי באמצעו של דיסקוטק רועש במיוחד ואפוף עשן.. ולא צריך לוותר לגמרי על ה"סצנה". זה נחמד לצאת, להשתולל, ללכת לכל אותם המקומות- אפילו לשם החוויה שבעיניין. זה כיף נורא, אבל אל תתאכזבי אם את לא יוצאת מערב שכזה עם פנקס מלא מספרי טלפונים.. בהצלחה!

../images/Emo45.gif זאת ועוד!

תתאכזבי אם תצאי מערב כזה עם פנקס מלא מספרי טלפון- כי רוב הסיכויים שזה לא יקח אותך לשום מקום, בתכלס. בני זוג לא מכירים במועדונים. לדעתי ../images/Emo3.gif (סייגה החולמת בקצה).

bioc1

New member
למרות שסייגת אני אציין

כי הכרתי 3 בחורים רציניים לחלוטין, שהפכו גם לבני זוג במועדון כולל בן הזוג הנוכחי ../images/Emo13.gif

magenta73

New member
ואני אצין שהייתי לפני פחות מחודש

בחתונה של חברה. והם הכירו בפאב.

magenta73

New member
ברוכית הבאית ../images/Emo20.gif

ולשאלתך - לא כולם וגם לא רובם של האנשים הצעירים אוהבים פאבים/דיסקוטקים וכו'. הקטע הוא שנראה כי פאבים/דיסקוטקים הם ה"מקום" להשתכשך בביצה ולהכיר אנשים - כלומר בני/בנות המין השני, וגם זה לא ממש נכון כי אפשר להכיר בכל מקום. גם בלימודים/עבודה/דרך חברים/בים וכו'... היה אפילו מחקר שהראה מה המקום הטוב ביותר להכיר בן/בת זוג ונאמר שם המקום הטוב ביותר הוא הגינה הציבורית עם הכלבים (ועל זה עלי להסתכל עכשיו במבט פולני מאשים משהו על הסחבה שלי ולשאול אותה איך זה שהיא עדיין עוד לא השיגה לי גברבר חסון ושרירי...) ובכל מקרה, כשיש בן זוג... הרי הכי כיף זה לרבוץ בבית יחד, לא?...

את בטח מוצפת בפניות בפרטי

מאנשים, שכמוך, לא מתים על פאבים, מעדיפים מקומות שקטים. הבעיה היא שהבחורים האלה, אנחנו, בדר"כ גם יותר שקטים, ויותר קשה לפגוש אותנו כי . . . . אנחנו לא מסתובבים הרבה במקומות שהם כמעט מוצהרים למחפשים . אבל אל דאגה, לא אבדה תקוותינו!

הגעת למקום הנכון,נראה לי שאנשים כאלה

תקועים מול מחשב כל היום בחדר סגור , לא אוהבים לצאת יותר מדי ובדיוק מחפשים אחת כמוך

ד נ י ת3

New member
"אם יוצאים מגלים מקומות נפלאים"

את בחורה שקטה, ביישנית ובכ"ז, כמו רוב היצורים האנושיים הנורמלים, רוצה להכיר בן זוג. פאבים ודאנס ברים זה לא בשבילך. אז איפה? אולי תצטרפי לאיזה חוג מטיילים? אולי לחוג צילום? בכל מקרה, לפי דעתי, את צריכה להרחיב את מעגל החברים שלך. בתי קפה, סרט, או הופעה - זה רק להיות עם האנשים שאת מכירה. בהצלחה לך.

הנתן

New member
תתפלאי לשמוע שישנם גם לא מעט

בחורים וגברברים צעירים(יותר או פחות) אשר שותפים להעדפות שלך בנוגע לאי סימפטיה כלפי פאבים ומועדונים ותמיד יעדיפו הצגה סרט או ים על מועדון מסריח מסיגריות. הבעיה הגדולה היא שלא תמיד קל למצוא אותם כי כאמור הם אינם יוצאים אל שווקי הבשר עפופי עשן האלה... את תמיד יכולה לנסות למצוא תחביבים, קורסים שונים או אפילו חדר כושר על מנת לבלות, לשפר עצמך וגם להכיר.

לא. אל תדאגי. עוד לא אבדה תקוותנו.

אני חושב שאין לך שום סיבה להרגיש נחותה בגלל שאת לא אוהבת לצאת למסיבות או לפאבים מחניקים ורועשים, אלא לבתי קפה, לסרטים ולהופעות (ממתי הופעות הפכו להיות שקטות? או, שבעצם, אנחנו מדברים כאן על פנטומימה ../images/Emo8.gif ). אין לך גם מה להתבייש בכך שאת לא אוהבת לעשן או לשתות. זה בסדר גמור. אני יכול לגלות לך שיש עוד בחורים ובחורות כאלה. מהכרותי איתנו, הגברים, אני יכול לומר לך שאני בטוח שיש בחורים שלא רק יקבלו אותך כמו שאת, אלא ישמחו לקבל אותך כמו שאת, כי הטעם שלהם דומה לשלך. כך, שאת בהחלט יכולה להיות רגועה. היי סבלנית, תמשיכי לחפש, כווני קצת אחרת או לפחות נסי ללמוד לאן לא לכוון. אל תתביישי בעצמך ואל תרגישי נחותה בגלל שאת מכירה גברים שהטעם שלהם שונה משלך. פשוט חפשי גברים עם טעם דומה לשלך, בדיוק כמו שעשית עכשיו. אני חושב שההודעה שלך ממש חמודה. העלת לי חיוך על השפתיים ../images/Emo13.gif. לילה טוב והמון בהצלחה. רועי.

karka li

New member
../images/Emo140.gif

דווקא לא הייתי בהופעת פנטומימה. נשמע מעניין.

ממש שקט בהופעות כאלה וגם לא מעשנים כי זה

מפריע לפנטומימאי. גם אני לא הייתי בהופעה כזאת ממזמן. היום הייתי אמור ללכת להופעה של עמית ארז ופיספסתי...

זכוכיות

New member
אולי זה בגלל שזה סוג החברים שלי,

אבל רוב האנשים שאני מכירה חולקים את אותם העדפות שלך... ים, הופעה, סרט... בתי קפה הם גם מחוץ לתחום כאן ../images/Emo3.gif את צריכה לחפש בנישה אחרת, כנראה...

smartblonda

New member
את לא עונה להגדרה של "זקנה"

אלא להגדרה של בחורה שאוהבת לבלות במקומות סולידים. תאמיני לי יש רבים כמוך. קחי חברה לכו לשבת בבית קפה מרכזי תהפכו אותו לקפה הבית. כמו כן לכי לסרטים,למכון כושר. אני לדוגמא הכרתי המון אנשים בחוג ליוגה שבו השתתפתי. כך שהכל פתוח ,את יכולה למצוא פוטנציאל בתור בסופר...לעולם אי אפשר לדעת.

ממש לא אבדה תקוותך..

יש כל כך הרבה דברים שאפשר לעשות בזמן הפנוי מלבד ברים וכ' .. את רחוק מאוד מלהיות זקנה בגלל השטות הזו.. בזוגיות יש כנראה מקום להתאמה בסיסית בתחומי עניין ועל כן אין צורך לעשות איזה שהן התאמות, סביר להניח שאם את פוגשת בחורים עם פנאי שונה מאוד בסגנון , אז כנראה שגם לא תהיה שם זוגיות טובה במיוחד אז אין טעם לנסות ובטח שלא להרגיש רגשי נחיתות בעניין, תמצאי את עצמך במקומות שיותר מעניין לך, בדינמיקה קבוצתית שנוחה לך , סביר שתהני יותר , תהיי את ואז שאר הדברים יהיו פשוטים יותר.

Noam S

New member
מישהו קרא לי? ../images/Emo8.gif

מזדהה איתך לגמרי. בתור אחד שלא מעשן או שותה, ולא נהנה ממקומות המוניים כמו מועדונים, דיי קשה למצוא בת זוג. אין פשוט איפה. אין כמו בילויים סולידיים ../images/Emo13.gif חוף הים בשקיעה, פארקים, טיולים בטבע...

בן100

New member
התקווה בת שנות אלפיים

מה עם להכיר דרך חברות? דרך אנשים מהעבודה? דרך מעגלים משותפים? לא ממליץ על אינטרנט.

למעלה