שלום , חדשה כאן ומזל טוב על הפורום
אני לא מלצרית כרגע, אבל יש לי משהו להגיד,בקטע של התלמדות,למלצרים מתחילים: אין דבר כזה התלמדות מקצועית\לא מקצועית
אין דבר כזה "אין לך קוד במחשב אז את לא מקבלת שכר". ואני אסביר לכם למה אני מתכוונת: עבדתי במסעדה די מוכרת בצפון. הספקתי לעבוד יומיים (ועוד בשבוע האחרון בחפש"ש שלי-והם ידעו על זה-לא חוקי!) ואז אמרו לי "נתקשר אליך בקשר לעבודה בסוף השבוע". יום חמישי עובר-שום דבר! שישי-שבת-כנ"ל! הם אפילו לא טרחו להודיע לי שאני מפוטרת! אני הייתי צריכה להתקשר אליהם ולשמוע מבעל הבית שאני לא עובדת שם יותר
. המשמרת הנ"ל של סוף השבוע היא משמרת "סטנד-ביי": אני יושבת כל הסופ"ש ליד הטלפון בבית, לא יכולה לצאת לבלות
גם ההתלמדות עצמה היתה משפילה, אבל זה כבר סיפור אחר... מרגע שלוקחים אתכם לעבודה, חייבים לשלם לכם! הם לא רצו לשלם לי בנוסף לכל
אז פניתי ל"קו לעובד" ורק בזכותם קיבלתי את הכסף. שווה להתעקש גם אם זה רק 200 שקל! ועוד משהו: אין דבר כזה לחיות על טיפים-חייבים לשלם לכם בכל מקרה. טיפים זה לא תחליף למשכורת.
אני לא מלצרית כרגע, אבל יש לי משהו להגיד,בקטע של התלמדות,למלצרים מתחילים: אין דבר כזה התלמדות מקצועית\לא מקצועית