שלום חדשה כאן עם שאלה לחימום

שלום חדשה כאן עם שאלה לחימום../images/Emo59.gif

בבדרך כלל לא יוצא לי לראות את הפרקים של אלביס אבל השבוע במקרה יצא לי לראות את הפרק ובגלל שהתחלתי לראות רק ביום חמישי האחרון הייתי רוצה לדעת איך אסתי גילתה את העובדה שיונתן אבשלום/חני הוא אח שלה.חוץ מזה נראה כאן נחמד אז אני אשאר.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אמממ..לאה באה למסרד של אסתי וקראה לה אסתר אם אני לא טועה.. אסתי התחילה לחשוד..ואז היא בקשה מנצח שיגלה בשבילה במחשב.. מי זאת לאה אבשלו,ואז הם גילו פרטים (לא זוכרת בדיוק איזה) ואסתי באה לאבא שלי(אלביס)והיא שאלה אותו אם לאה היא אמא שלה.. והוא אמר כן..אז אסתי הלכה לבקר את לאה ,ולאה בדיוק נסעה אז היא השאירה פתק.. ובפתק היה רשום שיש לה אח אני חושבת.. ואז היא באה למסרד של אלביס וראתה אותו...

MetaalSryus

New member
מותר לתקן?

אסתי ראתה שללאה יש תמונה שלה בארנק והיא לא הבינה למה, ולאה התחמקה, ואז היא התחילה לחשוד מי היא בכלל. ואז באמת בעזרתו של נצח הם חפשו "לאה אבשלום" באינטרנט וגילו שזה לא קיים. ואז נצח אמר לה שלפעמים אנשים משנים את השם שלהם אבל שומרים על קשר לשם הקודם, וככה הם הגיעו לבן דוד (אבשלום בתנ"ך- הבן של דוד המלך) שאסתי ראתה שללאה אבשלום קוראים באמת לאה בן דוד נפל לה האסימון והיא הלכה לפגוש אותה בחדר שלה, אבל לאה כבר עזבה. אסתי באה לצרוח על אלביס ובדיוק יוני היה שם מחופש לחני. אסתי בקשה מחני לעזוב אבל אלביס אמר שתשאר. ואז אסתי כעסה על אלביס למה לא סיפר לה שאמא שלה חיה, והוא אמר לה שלא רק זה אלא שיש לה גם אח והיא הייתה בהלם, ואז אלביס סימן ליוני והוא הוריד את הפאה וגילה לה שהוא אח שלה מאותה אמא.

למעלה