שלום ! חדשה כאן צריכה עזרה....

שלום ! חדשה כאן צריכה עזרה....

אני מתחתנת (אי"ה) ביוני בעוד 4 חודשים, ורציתי לחלק שי קטן וצנוע במחיר אפסי לאורחים שלי. חשבתי על ורד מבצק סוכר על מקל , הבעיה היא שמדובר ב-300 אורחים ולי אין את הידע לעשות את זה. האם למישהו יש רעיון איך עושים את זה ? ואיך עושים את זה בארבעה חודשים ?

analib

New member
../images/Emo50.gifשלום!!! תנסי...

אני כבר עשיתי הרבה ורדים מסוכריות גומי, ואני חושבת שצריך להיות אותו דבר. את לוקחת מקל קטן ומרפה אותו כאילו זה האמצע של הורד. את מתחילה להכין עלים, ומבפנים כלפי החוצה את מדביקה אותם. תסתכלי על ורז ותביני בדיוק למה אני מתקוונת!! זה יוצא מצויין!! אילנה.

analib

New member
שלום!

את לוקחת סוכרית גומי גמישה, חותכת בגודל שאת רוצה, עובדת עליה כדי שהיא תיהיה נוחה לעבודה, עושה עיגול קטן, לוחצת ועושה צורת עלה! עם בצק סוכר זה חייב להיות הרבה יותר נוח לעבוד! אילנה.

net the jet

New member
לא יודעת איך עושים ורד, אבל את כן

יכולה להכין משהו, נניח לב מבצק סוכר, ועליו לכתוב נניח את השמות שלכם ואת התאריך. מזכרת נחמדה ומתוקה. מבחינת הזמן-אין בעיה, נהפוך הוא, זה רק יתיבש ויתקשה כמו סוכריה אמיתית ולא ישבר. מזל טוב.

מאיזה חומר לעשות את הכיתוב ?

לא יותר קל לעשות עלי כותרת של הורדים ? אגב, אולי יש כאן מישהו שעושה כאלו בכמויוית גדולות ?

net the jet

New member
הכיתוב יכול להיות או עם טוש אכיל,

או יותר יפה, עם מכחול דק. או עם רויאל. אני חושבת שזה הרבה פחות עבוקה מורדים, גם לדעתי יותר יפה להגיש משהו כזה מאשר סוכריה על מקל. זה בכל זאת למבוגרים לא ? יש הרבה בנות שמוכרות עוגות בפורום, אבל כמות כזו תעלה לך... אם יש לך זמן, הייתי עושה לבד-זה פשוט פשוט ותמיד תקבלי פה עזרה ותמיכה, ואני בטוחה שגם יהיה לך כיף. ואת ממש יכולה להתחיל להכין עכשיו ! ליבש טוב, לארוז, ולשמור.

סליחה, אבל...

מה זה רויאל ? טוב את האמת זה יותר קל מורדים, אבל גם הסוכריה מורד היא לא נראית לילדים, ההפך זה משהו מכובד אני גם אעטוף את זה יפה.

net the jet

New member
רויאל זה קרם מחלבון ( או תחליף

חלבון ) מעורבב עם אבקת סוכר לסמיכות הרצויה. הוא משמש כ"דבק" וגם לזילופים רבים. אני לא חושבת שורד זה לא יפה, אבל על מקל סוכריה זה הופך את זה לקצת ילדותי לטעמי. אני מצרפת לך תמונה של עוגיה מקושטת לחתונה שהורדתי פעם מהאינטרנט-סתם שתראי כמה דברים שאפשר להכין.

יש לי דוגמא של הורד בבית

אני אצלם ואשלח לך שתביני על מה אני מדברת. בינתיים, תודה על כל העזרה.

net the jet

New member
הנה עוד שתי דוגמאות שהכינה מזמן

משהיא בפורום השני-( Georgie) היא הכינה כדוגמאות לתוכנית של אודטא.

net the jet

New member
../images/Emo4.gif לא נורא...אל יאוש, נעזור לך עד

החתונה ! ( דרך אגב-מה עם עוגת חתונה
) תעלי תמונה של הורד, ונמשיך משם !

למעלה