שלום, חדשה כאן

ראובל

New member
שלום, חדשה כאן ../images/Emo140.gif

אתמול בערב נודע לי, למרבה הזעזוע, שמצאו לאימי (67) גידול ממאיר בשד. גודלו: 15 מ"מ. נקבע לה תור לניתוח ליום חמישי הקרוב. על פי מה שהבנתי, יחד עם הגידול יוסרו גם בלוטות הלימפה הימניות. יש לי כמה תהיות, ואשמח לשמוע מנסיונכם: האם זה הכרחי להוציא את בלוטות הלימפה? האם העובדה שכך הוחלט מעידה על כך שמצבה חמור? מלבד זאת, מדוע צריך לחכות אחר כך 3 שבועות ואי אפשר לראות מייד האם אין גרורות בגוף? ועוד משהו: מישהו מכיר את ד"ר אוסקר אבאלי? הוא זה שינתח אותה באיכילוב. אני מתנצלת על ריבוי השאלות, אבל אני מבוהלת מאוד. אשמח לכל תגובה. תודות.

שלום לראובל

ראשית - חשוב להגיד - אפשר להחלים ולצאת מהמחלה. והפורום הזה הוא הוכחה לכך. זה שהחליטו להוציא גם בלוטות עדיין לא מעיד על שום מצב. זה נעשה כדי לקבוע את דרגת הפישוט של המחלה, מה שקוראים "STAGE" של המחלה. ולפי זה יחליטו על הטיפול. וגם אם יגלו שזה הגיע גם לבלוטות לימפה זה עדיין לא מוגדר כגרורות. אני מבינה שאת בלחץ וזה מאד טבעי במצב הזה, את מוזמנת לשאול ולכתוב פה כל מה שאת מרגישה וכל שאלה. מעבר לזה אני ממליצה לך לכתוב את כל השאלות שיש לך ובפעם הבאה שאת מגיעה עם אמא לרופא פשוט לשאול אותו הכל ולרשום את התשובות שלו. מאחלת לכן רק בשורות טובות. גלי :)

ראובל

New member
המון תודה, גלי! אגב, זה מדהים,

השיר (המקסים) המופיע בחתימתך, הוא בדיוק השיר שהקראתי לאהובי בערב חתונתנו... שוב תודה על התמיכה. אני מרגישה שאני בתוך חלום רע, ויש עוד כל כך הרבה דברים שאני לא יודעת. גם ההתמצאות בסבך הביורוקרטיה הרפואית גורמת לי לסחרחורת. המון מושגים חדשים וזרים לי. ברשותכם, אשאל עוד שאלה: המליצו לי לפנות לרב פירר (ככה כותבים בכלל את שמו?) כדי לקבל ממנו את ההמלצה על הרופא הטוב והמתאים ביותר שיוכל לטפל באימי. האמנם כדאי לפנות אליו? למישהו יש ניסיון איתו? חן חן ותודה על כל תגובה.

בוזיקית

New member
הי ראובל!

אני בוזי, ושני הורי נפטרו מסרטן. אני מכירה את תחושת חוסר האונים בסבך הביורוקרטיה ומול המחלה והכל. קודם כל תנשמי עמוק. תרגעי. אני לא מכירה את הרופא שכתבת עליו, כי אמי טופלה במקום אחר (היה לה גם סוג אחר של סרטן) אבל אני כן ממליצה על הרב פירר. אני לא הספקתי להגיע אליו, וחבל. יש ששואבים ממנו הרבה תקווה, כי הידע שלו מדהים. תפני כבר מעכשיו, כדי שתפיקו תועלת מעזרתו. כל כך מבינה את התחושה שלך. אני אישית נעזרתי בקבוצות של חוס"ן - חולי סרטן נלחמים. יש קישור בפורום. תוכלי להיעזר גם בקו הפתוח הטלפוני שלהם, וזה גם עשוי להקל. בהצלחה ורפואה שלמה!

תודה לך! :)

אני ממליצה בהחלט על הרב פירר. אפשר לפנות אליו בטלפון של "עזרה למרפא" (יש קישור בכניסה). יש לו ידע רב מאד גם מבחינת טיפולים וסוגי מחלות וגם מבחינת הרופאים ובתי החולים. הוא מבקש את כל החומר הרפואי אליו וניתן לקבל ייעוץ גם בטלפון. אז כן - תתקשרי, זה יכול מאד לעזור.

למעלה