שלום, חדשה כאן

שלום, חדשה כאן../images/Emo140.gif

ערב טוב לגמריי במקרה מצאתי את הפורום הזה כאשר חיפשתי פורום אחר ואני שמחה על שמצאתי אותו. ישלי כמה שאלות ואשמח אם למישהו יש איזו תרופת סבתא עבורי:) אז ככה: האם ידוע לכם מה אפשר לעשות עם בעית סבוראה?(קשקשת על הפנים?), כמובן שיש לי גם קשקשים... ועוד 2 שאלות - איך אפשר לגרום לגרום לשיער להראות מבריק ובריא? פעם ייעצו לי למרוח שמן זית.. שאלה אחרונה באמת - האם יש משהו שניתן למרוח על פצעים בפנים? תודה וסליחה על כל השאלות..

מורגי

New member
בקשר להברקת השיער

בבונג, זית, מרווה,סוכר חום וסומסום. החסרון היחיד שלא מצויין לי איך משתמשים, אבל אני מניחה שזה דרך חליטות ולשטוף איתן את השיער, אולי להשרות. מאמא אני יודעת שגם שמן קוקוס עוזר מאוד.

ממממ

שיער - כמו שאמרת - שמן זית רק שהוא יכול לעשות תשיער שמונוני מידי אז לא מוממלץ אם יש לך שיער שמנוני.. אפשר גם - דבש, לימון , אבוקדו ובננה. פצעים איזה פצעים פצעי בגרות או משו אחר? אם כן אז משחת שיניים אמור לייבש אבל לשרוף ולצרוב תעור אז לשים טיפה...

ה מוזה

New member
../images/Emo20.gif ברוכה הבאה

אז כמה תשובות לשאלות ששאלת לגבי סבוריאה וקשקשת בראש מצרפת קישור לשרשור שעלה כאן על סבוריאה תוכלי למצוא בו טיפים ועצות . במילון המונחים יש שפע עצות סבתא לשיער בינהן גם לגבי קשקשים תמצאי כאן גם מסיכות טובות לשיער ושטיפות האבוקדו כפי שציינו כאן מעלי בהחלט נהדר לשיער מכיל חלבון והוא מעולה לשיער יבש ופגוע ,להברקת שיער והבראה גם מיונז עובד נפלא . פצעים בפנים הכוונה אני משערת לאקנה ויש מספר תרופות סבתא לכך מצרפת קישור למילון המונחים שם נאספו עצות שעלו עד כה ו..

The Cat Woman

New member
הרי לך תשובות

בקשר לקשקשת- אין לי ממש מושג... מעולם לא הייתה לי בעיה עם זה. (טפו טפו
) שיער פצעים בקשר לפצעים- אני חושבת שמה שנכון לגבי פצעי בגרות יהיה נכון גם לגבי פצעים בפנים בכלל.

למעלה