שלום! חדשה כאן/tapuzforum/images/emo140.gif

שלום! חדשה כאן/tapuzforum/images/emo140.gif

היי! מצאתי את הפורום הזה והרגשתי כמוצאת שלל רב. ועכשיו עזרה קטנה, יש לי בבית כבד עוף, יש למישהי מתכון טוב ומוצלח לזה? ומה אפשר בשביל תוספת בשביל זה, משהו שיגוון קצת את הכבד שהוא מעט יבש. תודה מראש.
 

יוכי68

New member
פנינה שלום לך וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני אוהבת את הכבד צלוי ולאחר מכן עם הרבה בצל מטוגן, כמון, מלח, פלפל שחור, מעט מים ומעט א. מרק.......ניתן למלא כוסיות של בצק עלים או עלי סיגר לצד צ'יפס חם או פירה ותוספת.
 

יוכי68

New member
אני צולה על אש גלויה - עם רשת על הגז

מאוד מלכלך.......אפשר לשים נייר אלומיניום מסביב ללהבה כדי למנוע נזילות. אני חושבת שאפשר לצלות גם בסיר גריל או בתנור פתוחבמצב גריל - אבל לא בטוחה - אם הרברונן יוכל לעדכן בענין נשמח.
 

יוכי68

New member
הרברונן - שאלה לגבי צליית כבד

איך נכון לצלות את הכבד....מהן האפשרויות?
 
עכשיו אני שמה לב...

שמה שיש לי זה כבר צלוי. בכל אופן תודה. כבר הפשלתי שרוולים ואני כבר באמצע העבודה/tapuzforum/images/emo8.gif
 
למעלה