שלום חדשה כאן....

Brentwood

New member
שלום חדשה כאן....

ב15 שנה האחרונות הייתי שמנה ( 106 קילו)
עד שבעלי עזב כי אני לא משכתי אותו יותר...רזיתי להרזות בשבילו ולא יכולתי כי הרגשתי אומללה. הכרתי גבר חדש במשקל השיא שלי שאהב אותי למרות המשקל. אחרי שלוש שנים בזוגיות החדשה עשיתי דיאטה והורדתי 40 קילו.
הבעיה היא שתמיד חשבתי שאם ההיה רזה כל הבעיות שלי יפתרו... בתור שמנה חשבתי שאם רק ארזה אז אוכל ללבוש מה שאני רוצה וכו...
אז עכשיו אני לא שמנה אבל גם לא רזה ועדיין לא טוב לי!
רק רזיתי להגיד לכן שתמשיכו לאהוב את עצמכן איך שאתם, תהנו מהחיים, ואל תדחו שום דבר בגלל המשקל ( ללבוש שמלה יפה, לראות חברות שלא ראיתם שנים) בזבזתי כל כך הרבה שנים בלשנוא את עצמי ששכחתי מה חשוב בחיים!
אושר מגיע מבפנים, רזון כסף ,ושטויות אחרות לא יעשו אתכן מאושרות.

לגמרי

Blue Rose

New member
תודה על דבריך...

יש כיום משוואה שאנשים חושבים שקיימת והיא שמן=אומלל שיוצרת משוואה חלופית של רזה=מאושר.

האמת היא שלאושר אין שום קשר למשקל. אומרת המאושרת ממרום 140 הק"ג....

מקווה שהאימרה הזו תיכנס לראש הרבה יותר מזו שבשורה הראשונה...אבל זה יקח זמן...

רוזי! חסרת אויר מרוב הלחץ בימים האחרונים - אבל נהנית מלחץ!

Brentwood

New member
כל כך מעצבן לקרוא כתבות על אנשים שהרזו

הם תמיד מתחילים עם תיאור חייהם כשמנים, הם היו אומללים, הרגישו רע ולא היה טעם לחיים שלהם, רק כשהרזו פתאום החלו לחיות. אני מאמינה שאם לא טוב לך בחיים אז לא יהיה לך טוב גם אם את רזה!
חסרות בחורות שנראות כמו דוגמניות ששונאות את עצמן?
הדבר היחיד שהשתנה מאז שרזיתי הוא שאני מרגישה יותר קלה ויותר נוח לי לעשות דברים פיזיים. אני לא מרגישה יותר יפה!!!

אני תמיד חשבתי...

שאלו שרזו ופתאום כל החיים שלהן השתנו לטובה - השינוי לא היה בגלל המשקל. השינוי נבע בעצם מזה שהם עברו תהליך ארוך וקשה בהצלחה, וההצלחה בתהליך העלה להם את הבטחון העצמי והם התחילו לשדר מסר יותר חיובי לסביבה שבגללו הם הפכו ליותר מקובלים חברתית, התקבלו לעבודה, מצאו בן זוג, וכו'.

למעלה