שלום חדשה כאן

שלום חדשה כאן

גילו לי סכרת הריון לפני כמה ימים ורק בשבוע הבא יש לי תור למרפאה.
בינתיים האם מישהו\י מכיר אתר עם מתכונים שאפשר להשתמש בהם, כי ההיצע של התפריטים שראיתי באינטרנט, הוא דל מאד, ואני נשארת בעיקר רעבה.
אשמח לעזרה.
המון תודה מראש

תומרונתם

New member
מנהל
ברוכה הבאה

אין צורך ביותר מידי מתכונים, ההנחיות לסכרת בהריון הם מאוד פשוטות: להפחית מתוקים, למעט בפחמימות באופן כללי, ולפזר אותן באופן כזה שבכל כמה שעות אוכלים קצת. בדרך כלל בארוחות העיקריות (בוקר צהרים וערב) מותר 30 גרם פחמימות, ובארוחות הביניים (שעתיים אחרי ארוחה עיקרית) מותר 15 גרם פחמימות.
כך שאת יכולה להמשיך לאכול ירקות וחלבונים כרגיל, ורק לשים לב לכמות הפחמימות.
&nbsp
וממליצה לך להצטרף לפורום השכן, פורום סכרת בהריון (1073)

פאשון

New member
המלצה שלי להריון

ראיתי גם את ההודעה שלך בפורום הריון. אני מבינה את הלחץ. הריון בסיכון נחשב סופר מפחיד. עדיין הבדיקות התכופות ומודעות הופכים את ההריון לרגיל לכל דבר. בכל מקרה מאחלת לך הצלחה וידיים מלאות:)
כשלי גילו סוכרת הריון גם נתנו לי תפריט שרעבתי בו. הפתרון שעבד אצלי וגם שמר על ערכים מאוזנים הוא לאכול כל שעתיים-שלוש. אם עדיין רעבים לאכול אגוזים ושקדים. אני לא יודעת באיזה שבוע את אבל התיאבון משתנה לאורך ההריון.
קחחי לך שבוע ותרשמי מה אכלת ומה היו ערכי הסוכר. תשימי לב מה מעלה יותר את הסוכר. למשל אצלי בננה וחלב מעלים אז הפסקתי איתם. מוקפץ עם אטריות בייצים היה גם משביע וגם פחות מעלה. לפי זה תדעי מה את יכולה לאכול יותר ומה פחות. לי זה עזר לאכול יותר ולהתפנק כשרציתי. בעיקרון אכלתי הכל. גם מתוק. אבל במידה.
אגב, ללא קשר למרפאה, מגיע לך ללכת לדיאטנית. אם את בכללית אני יודעת שזה כל שבועיים. כבר עכשיו תבקשי שבמרפאה יקבעו לך. את לא צריכה רופא לזה. חבל על הזמן. אם תרצי אוכל לשלוח לך תפריט שנתנו לי בזמנו בפרטי.

למעלה