שלום, חדשה כאן

aerynsun

New member
שלום, חדשה כאן

אבל שאלה? מה זה בדיוק 'חומרים אפלים' זה ספר? אשמח לפירוט.

האבק

New member
../images/Emo207.gif כנס עולמות מחר!

זו רק תזכורת לכל אלו ששכחו - ממחר (יום ראשון ה-16 באפריל) עד יום שלישי (ה-18) יתקיים כנס עולמות 2006 במדיטק בחולון. בכנס יש מספר אירועים הקשורים לחומריו האפלים וגם דוכן
ממליץ לכולם לבוא! אתר הכנס: www.Olamot.org

האבק

New member
מחר

את מגיעה רק ליום הראשון? ביום ראשון יש את אירוע מקבילית המוחות שהוא כיפי, ויש את ההרצאה של ד"ר אמנון סטופ בשעה 9 שעוסקת בין היתר בחומריו האפלים. איזה נושאים מעניינים אותך (חוץ מחומריו ..
)? ככה יהיה לי יותר קל להמליץ לך.

לצערי כן..

אני הולכת רק ליום הראשון, ביום ראשון וזאת מפני שאני נוסעת עם המשפחה לצפון בשאר ימי הכנס
. יש משהו על "האלף האפל"
יש לי שאלה, אם אפשר, איך זה הולך עם הכרטיסים
לפי מה שאני הבנתי זה עולה 25 שקל להרצאה (אני יכולה לכנות את זה במקום
) ועוד אחת.. יש עלות כניסה למדיטק
האמת היא שאני מאוד רוצה ללכת להרצאה שמתקיימת בשתיים, על הארי פוטר- מה אתה אומר עליה
ומה יש על חומריו
ישנה הרצאה יותר מאוחרת מב-9 משו בסביבות הצהריים
תודה מראש
נ.ב- אתה בא, נכון

האבק

New member
לא נורא ../images/Emo13.gif

אני לא חושב שיש משהו על האלף האפל, וגם לא קראתי את זה. הרצאה עולה 25, ואת שאר המחירים את יכולה לראות באתר הכנס (בדף התוכניה). אין עלות כניסה למדיטק.. הכניסה חינם וברחבה יהיו כל הדוכנים. על חומריו: יש הרצאה אחת ביום השני של נתנאלה (בשעה 2 בשם "כי אבק אתה ואל אבק תשוב"). וביום השלישי יש הרצאה של יעל סלע שפירו (המתרגמת) בשעה 1 על תרגום חומריו האפלים. וכן, אני בא כמובן. תוכלי לראות אותי בדוכן חומריו האפלים (שהוא ביחד עם דוכן טולקין) או עם התג "אהוד מירון" עלי

cool

כאלו ומה.. אני אבוא אלייך: "נעים להכיר, אור גולן"
תודה על כל הפרטים

סֵג

New member
על מה ההרצאה מחר?

אם אני אבוא אני אקפוץ לומר שלום. מה אתה עושה בדוכן הזה בכלל? (זה לא מוזר איך שאלות נשמעות מאשימות באינטרנט ובעצם הם סתם.. עוד שאלה תמימה?)

האבק

New member
היי

מצטער על התגובה המאוחרת, פשוט הייתי כל היום בכנס ולא הספקתי לראות את ההודעה. ההרצאה היום הייתה מ-צ-ו-י-נ-ת!! נתנאלה נתנה הופעה ממש טובה והיו הרבה אנשים ואפילו התפתח דיון קטן. מה יש בדוכן? אנחנו ביחד עם הדוכן של קהילת טולקין. המרצ'נדייז של 'חומריו' הם: סימניות וסיכות (יפיפיות וזולות!) שלושת הספרים וחולצת קהילה
מחר (ה-18, יום שלישי) יש הרצאה של המתרגמת יעל סלע שפירו והיא מאד מאד מומלצת. תבואו!!

האבק

New member
אם כבר הזכרנו -

מישהו מכם היה בהרצאה של נתנאלה? למי שלא היה - תעשו את המאמצים לבוא להרצאה של יעל מחר ב-13:00 ותעברו בדוכן ותקנו סימניה / סיכה / ספר ותתרמו לקהילה

למעלה