שלום, חדשה כאן

1מטקה

New member
שלום, חדשה כאן

אשמח אם תעזרו לי. אני רוצה לחזור לעשות ספורט, אחרי שנים שלא עשיתי כלום. אני מאוד רוצה להתחיל ולעשות פילאטיס ויש לי כמה שאלות: האם זה מתאים לאדם , כמוני, שאין לו כושר בכלל(ושאני אומרת בכלל אני מתכוונת ל-בכלל!), או שאולי כדאי להתחיל אם משהו אחר? האם זה טוב לצפיפות העצם(מאוד חשוב לי)? ובאופן כללי על מה זה בדיוק עובד, ז"א הבנתי שזה מחזק את השרירים, עוזר לגמישות וכו' פשוט אשמח לשמוע על הפילאטיס באופן כללי. ושאלה אחרונה, ברשותכם. האם בנוסף לפילאטיס צריך גם לעבוד על סיבולת(הכוונה בנפרד) או שהפילאטיס מספק גם את זה. תודה,

../images/Emo140.gif נשמע שפילאטיס זה ממש בשבילך

פילאטיס מתאים לכל אחד: בכושר או לא בכושר. לאט לאט תתחזקי. מצויין לצפיפות העצם. מחזק את השרירים וגם מאריך ומגמיש אותך. פילאטיס הוא לא עבודה אירובית אם זה מה שהתכוונת. כדאי לעשות בנפרד (מספיק אפילו ללכת צעידות נמרצות. עשי לך הרגל - פעמיים בשבוע פילאטיס שאליו את צועדת ברגל
) בהצלחה

p u s h u p

New member
תשובות לשאלה../images/Emo45.gif

יש שרשור מלפני כמה ימים כאשר אירחנו את דרור רז נראה לי שיש כמה נושאים שיענו על שאלותיך- תסתכלי בלינק הבא :http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1663&msgid=90491271 ממליץ בחום לעבור על מס שאלות ולקרוא את תשובתו. ביום ראשון ב13:00 נארח את צוות הפילאטיס של סטודיו B , אני מזמין אותך להציג גם להם שאלות

B Pilates

New member
לחדשה כאן...

שלום, כפי שכבר ענינו בשאלות קודמות (ניתן לגלגל ולקרוא) אכן השיטה מתאימה גם למי שלא עשה מעולם, יש כמובן, להתחיל בהדרגה, ועם הזמן להתקדם בדרגת הקושי. השיטה גם מתאימה לצפיפות העצם (ראי לעיל). בהתייחס לסיבולת- אם הכוונה לסיבולת לב-ריאה- אז את זה השיטה אינה מספקת, לכן מומלץ להשלים את זה בפעילות אירובית אחרת.

למעלה