שלום -חדשה-מתה על באסטד-

dani 182

New member
שלום -חדשה-מתה על באסטד-

שלום לכולם אני דנה בת 14 בחצי מקרית ביאליק ממ..אני מתה על באסטד במיוחד על ג'יימססססס רציתי לשאול אתכם מאיפה יש לכם ת'דיסק אני רוצה לקנות אבל אין אותו בתאוורדס רקורד אתם יודעות איפה אפשר לקנות? אשמח עם תענו לי..=)

blink me1

New member
שלום..מה נישמע??

יואו איזה כוסון ג'יימס בתמונה הזאת.... ואנלא יכולה לעזור לך כי אין לי שמץ
סורי אבל אל דאגי יש פה בנות שמתמצאות מאוד....רק חכי שהם יגעו

dani 182

New member
תודה

הכל טוב מה איתך..? תודה.. ממ..לא נורה עם את לא יכולה לעזור לי..חפיף

DesertRose7

New member
ברוכה הבאה!!

אני שחר.. בת 16 ושמונה ימים.. (חח..) מגבעת שמואל.. אני במשבר צארלי-מאט.. וחולה על מקפלי!!!!!!! את הדיסק את יכולה להשיג בצליל!! כבר שמעתי על זה כמה פעמים פה ואפילו חברה של יאמרה לי שיש את זה שם! קיצר.. נא גשי לחנות צליל הקרובה אל ביתך! ופשוט תבקשי/תזמיני/תמצאי לבד! או שאת יכולה לקנות באינטרנט.. מאמזון www.amazon.co.uk שזה אתר אמין ביותר!!

welcomee

מממ אנשים ועוד אנשים מצטרפים לכאן...=] אז אמ תהניייי ואני ליז בת 15, מראשון לאביו ובקשר לדיסקים...כמו ששחר ענתה...אז...כנ"ל חחח

13 u S t 3 D

New member
שלוווווום ../images/Emo39.gif

אני קלר בת 15-14 מחולון! תהני![= וברוכה הבאה

dani 182

New member
אווי תודה..=)

אווי תודה רבה אתם כאלה חמודיםםםםם!! אז מה חדש אצלכם? ראיתם ת'קליפ החדש Thunderbirds Are Go הוא ממש יפה!

fight star

New member
סורי על האיחור...

משום מה המחשב המפגר שלי לא הקליד (!?) אניוואי, אני דניאל מ.. טוב כבר עוד שניה אני עוברת אז .. מראשון! ואני גם מתה על ג'יימי! אבל אני אוהבת את כולם זה בתקופות...חחחח את יכולה להשיג את הדיסק גם בדיסק סנטר בדיזינגוף אם את מגיעה לשם... למרות שהמוכרים שם מפגרים ולא מבינים מחייהם...(כמו כל המוכרים ברשתות המוסיקה... והקליפ באמת מדהים! ודרך אגב, למי שלא יודע הקליפ של 3am יצא עכשיו לפי מה שהבנתי מאנשים...אז.. הגיע הזמן באמת!

Hypnotise

New member
היי היי...

אני מעיין... מצטערת שלקח לי הרבה זמן לכתוב פשוט לא הייתה פה... מקווה שתהני... ואיך אפשר לא (!!) לאהוב את ג'יימס?!?!? אפילו צ'ארלי ומאט אומרים שהוא הכיייי מתוק ונחמד שיש... (קראתי את זה בכתבה היום..)

למעלה