שלום....חדשה....עם המון בעיות...|4u

app15

New member
שלום....חדשה....עם המון בעיות...|4u

היי אני מאדיפה לא לספר לכם אלי כי אני ... יש לי המון בעיות אז ככה... אני בכיתה ו' ויש לי טיפה חזה... ולכל החברות שלי הם ממש מפותחות אבל ממש!!!! ובשיכבה שלנו אנחנו ממש מפותחים כלומר:סקס יבש(סקס אבל עם בגדים)גירבוצים לבנים,מצתרפתים וכל אלה... ואני גם עושה את זה אבל לא כל כך הרבא כמו כל השאר ואני ילדה דיי מקובלת והרבא מתחילים לדבר שעם החזה לא יהיה יותר גדול אז אני היה חנונית ואני ממש אבל ממש לא רוצה!!!!!!!!!!!!! אני הייתי כבר פעם חנונית ואני לא רוצה לחזור על זה שוב לא מזמינים אותך למסיבות כל הזמן יורדים אלייך ועםד כל מיני דברים ואני לא יודעת מה לעשות ללבוש פוש אפ??? ללבוש חזייה עם פד??? צמה לעשות??????? ואני ממש מצוברחת בזמן האחרון בגלל זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני מוציאה את זה על כולם!!!!!!!!1 אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif קודם כל ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

תקישיב לי חמודה שלי... את כולה בכיתה ו'! יש לך עוד הרבה הרבה זמן להתפתח! ואת עוד תתפתחי.. וגם לא כולן מתפתחות באותה מהירות...בואי אני ייתן לך דוגמא...אני למשל קיבלתי מחזור כשהייתי בכיתה ח' וחברה אחרה שלי קיבלה בכיתה ז' ואחרת בכיתה ו' ועוד אחת השנה...זה משתנה מאדם לאדם... וחוצמזה החזה זה לא הדבר הכי חשוב בחיים! באמת שלא! וחוצחוצחוצמזה שמי שלא נאה לו שאת לא מפותחת באותה רמה או מידה כמו החברות שלך את יודעת לאן הוא יכול לדחוף את זה!

S H I L G I

New member
../images/Emo45.gifב-ד-י-ו-ק!!../images/Emo176.gif

אל תשימי על אפאחד!! מי שמסתכל על החזה שלך במקום על האישיות שלך אז תאמיני לי שאת לא שווה אותו..

BlackJack1

New member
מזהה?!?!?!?!?

כיתה ו'!? אלוהים יישמור?! מה יהיה על הנוער הזה?! לאן כולם ממהרים רבעק תמימים וקטנים ולא מבינים שדברים כאלו בגיל כ"כ צעיר מביאים לתסביכים פסיכולוגיים בהמשך!

דיתוּש

New member
מותק...

יש בחורה שיש לה חזה גדול, יש בחורה שיש לה רגליים חטובות, יש בחורה שיש לה תחת עגול... את רק צריכה למצוא את הדברים הטובים בעצמך ולהבליט אותם (אבל לא להגזים חמודה). אבל בלי קשר - בוא'נה מותק, אני בכיתה ו' רק נדהמתי מהמחשבה של "להצתרפת", ואתם כבר בקטע של סקס?! יא-אללה...

bariska

New member
אחח הנוער של היום

את בסה"כ בכיתה ו'...סקס יבש??!?!?!?!חזה??!!?!?מי מסתכל על זה בכלל בגיל הזה..אני בכיתה ו' עדיין שיחקתי דוקים.. לא צריך ללבוש שום חזיה עם פד או פוש אפ..את כולה בכיתה ו'..יש לך עוד זמן להיתפתח על תדאגי..

gloom

New member
דוקים../images/Emo35.gif אתה תקוע בעבר../images/Emo66.gif

אני שיחקתי קלאס... יותר שווה... אבל קלאס מתוחכם... עד 20

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif אה ועוד משהו..

כאילו פאק חומד! את רק בכיתה ו'! כשאני הייתי בכיתה ו' הייתי עסוקה בללכת מכות עם הבנים ולטפס על עצים...חחחחח תאמיני לי, יש לך עוד זמן לכל היחסים עם הבנים ומזמוזים וכאלה...עוד הרבה זמן!..את רק בכיתה ו'!! תהני מהילדות שלך! כי אח"כ כשתגדלי תאמיני לי שאת תתחרטי שזה כל מה שהעסיק אותך.. במקום לעשות "סקס יבש" עם בנים תלכי לבריכה, תבלי עם חברות... על תתעסקי בכאלה דברים..תהני מהילדות שלך!

אני מסכימה כאן עם כולם!../images/Emo45.gif

איי-איי!לא חבל?!את מבזבזת את הילדות שלך על...את יודעת מה! בוא'נה מה עובר עלייך?!במובן כלשהו אני מבינה אותך-לא נעים להיות חנונים...ולמרות שזה קשה אני מאמינה שבגיל הזה חושבים על דברים כאלה(תראו לאן הגענו...) אבל זה השלב שאמורים רק לחשוב לא לבצע!יש עוד זמן!והחזה שלך-חכי!יש זמן!ואם את חושבת שאין זמן אז רק את יכולה לייעץ לעצמך אם לשים פוש-אפ,לרפד וכד'...אבל קחי בחשבון שאם תתחילי עכשיו להתעסק עם מזמוזים וס-ק-ס ו
זה עלול לגרום לתסביכים בשלב מאוחר יותר...מקווה שעזרתי..! "קח אותו לאט את הזמן העולם עוד יחכה בחוץ. קח עוד שאיפה מן הזמן שתי דקות לפני ההתפתחות..."

gloom

New member
את בכיתה ו'../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

במקרה קוראים לך אשכנזיה או משהו כזה? כי הכל בגלל הערסים הקטנים האלה שלא הולכים עם האשכנזים.. זה בעיה... ערסים - מכת מדינה צריך לטפל בהם מהר!

gloom

New member
ה ושכחתי../images/Emo66.gif

גם הילדים בכיתה ו' בחיאת ראבק האשכים שלהם מחוברים.. יש להם זין קטן.. אפילו אם תעשו סקס אין להם שפיך והם לא יקרעו את הקרום.... האשכים שלהם מחוברים.... אני אפילו לא בטוח בזה שיכול לעמוד להם.. גם אפילו אין להם שערות בבית שחי שזה הדבר הראשון שגדל אצל בן...

אני חשה זקנה../images/Emo70.gif מה זה אמור להיות../images/Emo35.gif

אני אתחיל בזה שאני בסך הכל עולה לי', את אני מניחה עולה לז', אני לא עד כדי כך יותר גדולה ממך אבל אני כל כך מרגישה ככה. בכתה ו'
WTF אני מזועזעת... אני לא מאמינה שאני הולכת להגיד את זה אבל איזה דור מחליא... טוב אחרי שאמרתי כמה אני מזועזעת לתשובה [ד"א אצלי בשכבה צחקו על אלה שהיה להן חזה בכתה ו']... חחח יש לך המון בעיות? זה בעיה? מתוקה את בכתה ו'.... יש לך מושג עוד כמה שנים יש לך להתפתח? אני מכירה המון ילדות שהיו "שטוחות" בכתה ו' (אבל המון, כי זה היה בערך כולן) ועכשיו יש להן חזה גדול עד ענק
... אז אין לך מה לדאוג כי זה עוד יגדל (ויגדל ויגדל ויגדל)... דבר שני אם זה עד כדי כך מפריעה לך זה לא יהיה כזה נורא אם תשימי ריפוד נוו ביג דיל.. למרות שאני מניחה שבשכבה שלכן בנים גם נוגעים לכן בחזה (
כתה ו') ואז זה לא יהיה נעים שהוא יגלה שזה לא בדיוק טבעי.. ובקשר לזה שאת פוחדת לחזור להיות "חנונית".. פשוט תישארי בקשר טוב ורגיל עם חברות וידידים שלך אני לא חושבת שזה סיבה לדאגה... אני לא מעכלת את ההודעה הזאת עדיין

חמודה עצה קטנה (ולא קשורה לחיים)

אני חושבת שסקס יבש בכיתה ו' זה הדבר הכי מזעזע ששנעתי בחיי.. לא כדי לך להתחבר לחברה הזאת שמבקשת ממך דברים שעדיין לא הגיע הזמן בשבילם.. אני מייעצת לך כי פעם הייתי בגיל שלך ואני יודעת מזה לחץ חברתי ובגלל זה אני מייעצת לך לצאת מהחברה זאת אם הם לא מקבלים אותך ואת גופך כמו שאת.. אז פשוט לכי וחפשי לעצמך חברים חדשים.. אני מכירה בנות כוסיות פופולריות ומקבלות לאללה בכיתה י"א שלא התנשקו בפה מ=ע=ו=ל=ם רק בגלל שכל החברים שלהם מכבדים את זה שהן עדיין לא מוכנות..אם החברים שלך באמת אוהבים אותך אז הם ידעו לחכות עד שאת תיהיי מוכנה לכך!! אל תעשי שומדבר שאת לא רוצה רק בגלל לחץ חברתי .. תזכרי! את תצטערי על זה בעתיד!! תקשיבי טוב טוב (בעצם תקראי) אץ מה שחברי הפורום מייעצים לך!!! מקווה שעזרתי לך..

למעלה