שלום! חדשה עם כמה שאלות :)

Fugly Hat

New member
שלום! חדשה עם כמה שאלות :)

אז, אמנם אני עוקבת אחרי הפורום כבר... הרבה זמן, אבל כעת יש לי כמה שאלות והחלטתי שהגיע הזמן לשאול! ראשית, אני טסה לברלין אוטוטו, ומעוניינת לרכוש שם לקים, בעיקר של אסי. אז- אני מעוניינת בואן ד'גו (מאייתת נכון?) שראיתי סווטצ' שלו בפורום והתאהבתי. השם של הלק כתוב על הבקבוק או שאני מגיעה לחנות כלבו ומקווה לרכוש את הגוון הנכון? המלצות לחברות נוספות שאין בארץ יתקבלו בברכה! שאלה נוספת- המלצה לבסיס? הבסיס של שיק מצהיב לי את הציפורניים, ברמה שהייתי צריכה להתנזר מהתחביב הנפלא הזה למשך חודש עד שהציפורניים חזרו לעצמן... המלצות לבסיסים בטווח מחירים נורמאלי? אחרי מה שראיתי בפורום, האוסף הקטן שלי מרגיש את עצמו קטן מתמיד... מקווה להתקבל כאן בכל מקרה!

bottlegennie

New member
מעולם לא היה לי לק של אסי,

אבל פעם ראיתי אחד בחנות והשם כתוב על מדבקה בתחתית הבקבוק.

תולי01

New member
כמה תשובות ../images/Emo13.gif

לגבי בסיס - אני משתמשת בשניים לסירוגין - Clear Base של Seche - מאוד אוהבת אותו. ולפעמים משתמשת גם במחזק של OPI בתור בסיס - Nail Envy Maintenance. לגבי חברות שאין בארץ (למרות שאני לא יודעת מה המצב בברלין) - China Glaze, Misa, Essence, Gosh, Risque, Zoya, S-he והייתי מנסה גם את H&M. וכמובן - ברוכה הבאה, בטוחה שתעשי כאן חיים

צונית

New member
אחרי ועדת סינון וקבלה מחמירה

אנו מתנצלים להודיעך כי... התקבלת
הגלישה בפורום על אחריותך בלבד, אף אחת לא מקבלת פה חשבוניות עבור הרכישות שלך, ויהיו כאלה
אז ככה, בתחתית הבקבוק של אסי יש מדבקה חמודה עם השם של הלק. לא תהיה לך בעיה. בעיקרון יש יותר חברות לק מאשר ניתן למנות אז אני רק אזרוק כמה שמות: China Glaze, OPI, Color Club, אלה הידועות והמוכרות של הפורום. בנוסף יש את rescue beauty lounge שאמורים להיות טובים, ואהובי ליבי - NFU OH לסיכום, גם ZOYA ו Sinful אני חייבת להמליץ לך פשוט לרכוש כל לק שנראה לך שווה ובמחיר הגיוני, גם אם אין עליו המלצה או שהוא של חברה שמעולם לא שמעת עליה. יש בחו"ל מאות אם לא אלפי חברות, ועל הרבה מהן בכלל לא שמענו. חבל לפספס הזדמנויות לרכוש לקים מיוחדים. בנוגע לבסיס לא מצהיב, לצערי (ובושתי) אין לי ניסיון עם בסיסים רבים וזה שכן יש לי מצהיב, אז אין לי המלצה. סורי. תהני ותחזרי בשלום!

Fugly Hat

New member
כבר יש לי כמה קבלות... ../images/Emo46.gif

מאז שהתחלתי לקרוא כאן האוסף הפך משניי ורודים וצהוב ל20 ומשהו ): התמכרות שקשה לממן עם משכורת של בייביסיטר!

Harlot

New member
ברוכה הבאה!

אני משתמשת כחודשיים בבסיס של Poshe והוא לא מצהיב לי את הציפורניים.

רחלי ג

New member
../images/Emo207.gifבפעם האלף, מה היתרון בשימוש בבייס?

מעולם לא הבנתי.... עושה לי
וחוזרת לקרוא את תשובתך...

Harlot

New member
אני לא יודעת מה לומר לך

אין לי משהו מלומד לומר. שכבת בסיס אמורה , לפחות על פי הצהרות היצרנים, "להגן" על הציפורן וליצור שכבת בידוד בין הלק לבין הציפורן. לומר את האמת? נשמע לי קצת תמוה ששכבת לק היא בעצם "שכבת הגנה" מפני לק... החומרים שבבסיס גם הם כימיקלים. האם הם "בריאים" יותר לציפורן מהחומרים שבלק? אין לי מושג וגם אין לי מידע על מחקר שנעשה בתחום. בעקרון - מוצרים כאלה מיוצרים משיקולים כלכליים, וכדי שתקני אותם צריך למכור לך איזה הסבר משכנע. שתי יומרות נוספות שיש לבסיס הן מניעת הצהבה והארכת זמן המניקור. מנסיון שלי עם בסיסים וטופים, אני יכולה לומר שלפעמים הם אכן מאריכים מעט את זמן המניקור, אבל הם רחוקים מלעשות ניסים. מי שהלק אצלה נוטה להתקלף במהירות, הוא כנראה לא יחזיק שבוע כתוצאה משימוש בבסיס. רק לגבי עניין ההצהבה אני יכולה אולי להסכים שבסיסים מסוימים מונעים את ההצהבה, כי שימוש קבוע בלק אכן גורם להצהבה של הציפורן. מה שכן - יש גם בסיסים שגורמים להצהבה, לכן צריך לברר לפני שקונים עם בנות אחרות. מנסיון שלי בסיס של POSHE אכן מונע את הצהבת הציפורן. יתרונות נוספים לא מצאתי.

רחלי ג

New member
טנקס. הרלוט. הבת שלי קנתה בייס של שיק. מעניין

מה ילד יום איתו.... אני אדווח.כמובן.

צונית

New member
כמו שהרלוט אמרה

הבסיס מהווה סוג של הגנה מפני הלק ושמירה מפני הצהבה וגם, כשמו כן הוא, בסיס ללק שעוזר לעמידות. (כמו שפריימר מכין את הפנים למייקאפ ואיפור
) לי יש ניסיון עם בסיס אחד בלבד והניסיון הזה די מוצלח כך שאני משתמשת בו פלוס מינוס כבר שבע שנים. פעם הלק היה מתקלף לי כל הזמן, והיום מניקור יכול להחזיק לי שבוע וגם שבועיים. (וכשאני אומרת פעם אני מתכוונת גם לתקופות ביניים שלא השתמשתי בו). הציפורן מפרישה שכבה שומנית שגורמת לדחייה של הלק ולכן הוא מתקלף. שימי לב שלק כמעט ולא מתקלף על ציפורניים מלאכותיות, כי זה פלסטיק ואין שומניות בכלל. מה שקורה אצלי זה שבגלל השימוש הקבוע בבסיס - הציפורן שלי כבר כמעט ולא מפרישה שומן ולכן לא דוחה את הלק. הלק נשאר לאורך זמן. בנוגע להצהבה - הבסיס הספציפי הזה לגמרי לא עוזר, הציפורניים שלי צהובות לגמרי אבל זה לא מפריע לי יותר מדי כי גם ככה תמיד יש עליהן לק
יש המון בנות שאומרות שבסיס לא באמת עוזר להן הרבה, אז כדאי לקחת בעירבון מוגבל ולא לצפות לניסים ונפלאות מהמוצר. לחלק הוא עובד סבבה ולחלק לא.

רחלי ג

New member
../images/Emo160.gifגם אני טסה לחו"ל. יש שם SEPHORA

האם הלקים שלהם מוכרים לכן פה? כדאי לקנות?

ronali3

New member
sephora סתם יקרנים!

ממש לא שווה לקנות אצלם. הם מוכרים ליין של לקים של OPI במהדורה מיוחדת שלהם,ב8 $ וזה לק "מוקטן" הוא לא בגודל רגיל לפי מה שאני זוכרת ...

PeachGirl

New member
גם לי יש שאלה בינלאומית

אתן חושבות שבהונגריה יהיה אפשר למצוא לקים של החברות אס'י, אופי וכו'? או חברה אחרת מקומית?...

JAP Noa

New member
גם אני טסה לגרמניה../images/Emo13.gif

אבל לא לברלין
ואם מישהי יודעת איפה יש שם אסי שלא עולה כמו בית (קיצר, לא בדאגלס.) אז אני מאוד מאוד אשמח. בכל מקרה השם של הלק כתוב בתחתית, יש תגית כזאת עגולה ורשום את השם ואת המספר הסידורי שלו. עוד יש בגרמניה - אססנס, P2 או M2 (לא זוכרת איך קראו לזה), Catrice ואולי עוד דברים שתמצאי בדאגלס. אהההה ובברלין ראיתי שיש גם חנות בוטיק של אחד אלכסנדר, אם אני אמצא לך את הקישור אני אשים פה, שגם שם מוכרים אסי.

Fugly Hat

New member
תודה רבה!!

הממ, מה טווח המחירים באמת? איפהשהו אני ארגיש קצת רע להוציא יותר מ35 ומשהו שקל על לק... עד כמה שהם יפים.

JAP Noa

New member
של מה?

יש חלק זולים..בעיקר כל האסנס, קטריס וכל הדומים. גם הלקים של H&M זולים. ואני בטוחה שיש שם עוד המון חברות לא ידועות וזולות גם. אסי עולה כמו בארץ..פחות או יותר. 12.95 יורו, כשהוא דיי מתנדנד זה יוצא 61 שקלים. לא משתלם בעליל. אבל אולי יהיו הפתעות
מתי את נוסעת?

למעלה