שלום,חדשה פה וצריכה לבנות

yasming

New member
שלום,חדשה פה וצריכה לבנות ../images/Emo82.gif

לפני כמה חודשים קנינו שלד שתי קומות,ועכשיו קיבלנו אותו וצריכים להמשיך לבנות.. מאיפה מתחילים?מה עושים? חשבנו אולי עלקבלני מפתח,יש המלצה? או שעדיף לקחת קבלן מכל סוג ? תודה רבה

בינא

Member
המלצה לקבלן גמר ועוד כמה שאלות?

האם אתם גרים במקום? או קרוב אליו? האם יש לכם זמן "להתעסק" עם עבודות הגמר, או יש לכם רק זמן בקושי למצוא קרמיקה מתאימה וכיו"ב. האם תכננתם כבר את עבודות הגימור? תוכנית חשמל, אינסטלציה, מיזוג-אוויר, מטבח, קרמיקה על הקירות , אלומיניום, דלתות חוץ, דלתות פנים, פרגולות..? האם יש לכם כמויות ומפרט טכני לכל העבודות הנזכרות ועוד? אין כל בעיה להמליץ לכם על קבלני גמר באיזור, אבל השאלה הגדולה מכולם היא איך אתם רוצים לעבוד איתם. האם אתם תקנו את החומרים והם רק יבצעו את העבודה? האם אתם רוצים קבלן אחד שיביא במשולב את עובדי וקבלני המשנה? האם אתם מעדיפים שהקבלנים יביאו את החומרים על-חשבונם ואתם תשלמו להם בהתאמה להתקדמות העבודה? אם התשובות לכל השאלות הן- כן, להלן 2 המלצות: 1) בסאם (מבאר-שבע), פנוי לעבודה בימים אלה כבר ועושה את כל עבודות הגמר, כולל פתוח, חלקם בעצמו וחלקם עם עובדי משנה מומחים בתחומם. הקבלן הזה עובד עם עבור משרד הביטחון ובגלל שיטת עבודתו, נחשב יחסית זול ויעיל מאחרים. טלפון: 054-7287348 2) ירון פלפל - מומחה לעבודות גמר כולל איטום וכיסוי גגות (קרית מלאכי) טלפון: 057-6949335 ו- 050-6949335 אפשר לשלוח לו גם SMS. אם תרצו עוד מידע או אפשרויות, כיתבו לדוא"ל המופיע בחתימה. אם לא עונה, תשאירו הודעה עם מספר טלפון או תנסו שוב מאוחר יותר.

yasming

New member
אנחנו גרים בקיריית גת שזה כ20 דקות

מהיישוב. כרגע אין לי אף תשובה כי אנו גרים בחו"ל וחוזרים רק חודש הבא ואז נתחיל ממש את כל הפרוצדורות. האמת היא שיש לי זמן להתעסק עם עבודות הגמר אבל איך מתחילים לתכנן את הכל? עוד יש לנו לתכנן את פנים הבית,כי קיבלנו שלד בלי קירות פניימיים,יש מישהו מומלץ? תודה רבה על ההתייחסות המהירה

בינא

Member
אשמח לעזור בקישור לתכנון

נא לכתוב לי דוא"ל לכתובת המופיעה בחתימה בתחתית תשובה זו

יוווו איזה קטע

נראה לי שזה אותו השלד שאני בדקתי לקנות קומה ראשונה מחולקת וקומה שנייה רק מעטפת? תכלס באשקלון ישנם הרבה קבלני מפתח אמינים ובמחירים טובים אם כי אני הייתי בודקת אפשרות של בנייה עצמית- אומנם ה ר ב ה כאב ראש אבל את יודעת בדיוק מה נכנס אלייך הביתה מה גם שיש בזה חיסכון משמעותי לגבי מאיפה מתחילים- אז שלב ראשוני הוא תכנון הבית כולו אצל אדריכל שלב שני- אם אין לך ידע בתחום, כדאי לפנות לקבלן ולקבל הצעת מחיר שמפורטת עפי שלבים, כך תוכלי לראות בדיוק מה מגיע לפני מה, לבדוק בשוק את אותם שלבים לקחת הצעות מחיר מקבלני המשנה ולוודא אם שווה לך הכאב ראש הזה עוד נקודה חשובה אם אין לכם שמץ של מושג בתחום, קחי בחשבון גם את נושא האחריות, כשאת לוקחת קבלן מפתח הוא אחראי על הבית כמכלול, ואילו אם תקחי קבלני משנה בנפרד, הם תמיד יפילו את האשמה אחד על השני, ולבסוף תצטרכי להוציא מכספך סכום נוסף על תיקונים. שיהיה בהצלחה בחרתם באיזור מקסים (ושפוי) לדעתי

yasming

New member
האמת היא שאנו ממש באים מתחום אחר

לגמרי{היי טק},ככה שאין לנו ממש מושג בכל נושא הבנייה... ולכן אנו יותר הולכים לכיוון של קבלן מפתח ואולי להוסיף פה ושם קבלנים שהמליצו לנו עליהם{גבס,חשמל } מה אתם אומרים? ואני שמחה שיש עוד מישהו שחושב שהמקום מקסים...

אם אתם לא באים מהתחום

בהחלט לא כדאי להכנס לזה אתן לך רשימה של שלושה קבלני מפתח מאוד מאוד מומלצים מאשקלון, אם את רוצה להשתמש בקבלן משנה מסויים כדאי שתצייני זאת בחוזה ושזה ינוקה מהמחיר, ולכן אל תזכירי באיזה תחום לפני הכנת החוזה, כך שהקבלן לא יכין לך הצעת מחיר עם מחיר מאוד נמוך של חשמל (כי הוא יודע שאת זה תרצי לעשות לבד) יש לציין שאין לי שום אחוזים אלא רק מניסיון של בנייה באשקלון ומהיכרותי הענפה בתחום הנל: אלימלך מרקו 08-6730994 גלמיקו 08-6712868 יוסקוביץ שמחה 08-6732555 שיהיה בהצלחה רבה

יש לי שכנה כאן ! ../images/Emo24.gif

גם אני אבנה בבת הדר החדשה . היכן שיש פיתוח אבל אין עדיין בתים , היום אנחנו מקבלים את המגרש .

yasming

New member
אנחנו בונים בשכונה החדשה

עם הבתים הדו קומתיים בצבעיי אדמה. איזה יופי ...שיהיה בשעה טובה!!! את בונה את השלד בעצמך או קונה אותו מהקבלן?

כן אני מכיר את הפרוייקט שלכם מזמן

אם היה לי זמן הייתי בונה את השלד בעצמי , כך עשיתי בבית הקודם , הפעם אני אביא קבלן שלד , אולי רק את הקומה השניה אני אבנה לבד . אני בעצם זקוק רק לרצף, טייח, נגר לדלתות ואיש אלומניום, את השאר אני עושה לבד .

למעלה