שלום חדשה פה (כל הדרך מאוסטרליה)

V a r o d

New member
שלום חדשה פה (כל הדרך מאוסטרליה)

נכנסתי לבקר בפורום שלכם בעבר... אבל מעולם לא הייתי פעילה. אז אחרי שנה של 'ביקורי פתע' החלטתי לומר שלום.... אני ממלבורן... נמצאת פה כבר מספר שנים... וכמו שאמרו הרבה אנשים לפניי: . החלום לגור בחו"ל, לא וורוד כשאתה לבד. מקווה לשמוע שיש ישראלים נוספים פעילים בפורום מאוסטרליה.

V a r o d

New member
קצת על מלבורן - עיר מדהימה

מעדיפה לספר קצת על מלבורן מאשר על אוסטרליה (למרות שטיילתי הרבה באוסטרליה בשנים האחרונות). אח...מלבורן מלבורן מלבורן... עיר מדהימה אבל מה... לא פשוט להתרגל לחיים פה. בוא נתחיל עם הטוב: 1) פסטיבלים בחינם כל השנה (ST Kilda Festival, steet festivals, park festivals) 2) פסטיבלים בתשלום סימלי כל השנה (Melbourne International Film Festival, Melbourne International Arts Festival, Melbourne Cup Carnival) 3) חיי לילה מצויינים... אומנם לא טובים כמו בתל אביב... אבל בהחלט יש מגוון עצום של מועדונים, פאבים ובארים. 4) שבילי-אופניים (לחובבי הספורט מאיתנו) על ימין ועל שמאל... 5) מיגוון מסעדות מהטובות בעולם עכשיו נעבור לפחות טוב: 1) המזג אוויר במלבורן משגע אותנו - 5 עונות ביום אחד! 32 מעלות בבוקר... גשם אחה"צ וקר או להפך זה דבר מקובל פה, או שמתרגלים או שלא (אני לא) 2) חומוס טוב מצאנו... יחי דיזינגוף... אבל עדיין לא מצאתי שוארמה כמו בארץ... גם הסלטים פה לא אותו דבר... שלא נדבר על הגבינות (אם אפשר לקרא לזה גבינות) טוב מספיק להתבכיין... מאד אוהבת את העיר הזאת ושמחה להיות פה

NYC 5th

New member
אחלה יבשת

פעם עשיתי טיול מסידני עד לפרת' (גם עברתי במלבורן). נהנתי מאוד!

V a r o d

New member
מסידני עד לפרת'

כמה זמן ארך הטיול? ואיפה הכי נהנת באוסטרליה? סתם סקרנית

אם אני לא טועה..

הייתה לנו עוד מישהי מאוסטרליה באחד הגלגולים של הפורום.... עבר כל כך הרבה זמן מאז, שאני בספק שהיא עדיין רווקה.... ברוכה הבאה!

liori73

New member
אליי אתה מתכוון???../images/Emo68.gif

עדיין לא באוסטרליה (עוד מעט) ועדיין רווקה הרבה זמן בפורום של "ישראלים באוסטרליה וניו-זילנד" (פורום אוז ונו"ז) ורוד - ברוכה הבאה! היית במסיבת פורים שהייתה במלבורן? אני לא זוכרת אותך מהפורום של אוז ונו"ז....היית במפגש האחרון של הפורום בהרצליה?

aussie26

New member
מלבורן

עברתי למלבורן לא מזמן וזאת פשוט עיר מדהימה....יש כאן קהילה לא קטנה של יהודים אוסטרלים ואני מקווה שבקרוב יהיה לי זמן "להתערבב" קצת איתם כי די משעמם פה כשאתה לבד....חוץ מזה הכל מושלם....עכשיו אני רואה שאפשר לחיות גם אחרת...החיים פה באמת חסרי דאגות (חוץ ממזג האויר שממש לא צפוי).

למעלה