שלום, חדשה פה, מבקשת להתייעץ

mon cheri1

New member
שלום, חדשה פה, מבקשת להתייעץ

הכרתי ברשת בחור שעושה רושם נחמד מאד. אבל משהו בדבריו לא "מתיישב" לי. לא נפגשנו מעולם, הקשר הוא וירטואלי לגמרי. אגב, שנינו בעלי בני זוג. עשיתי פריסת שאלה - האם X גבר כלבבי 4 קלפים + סיכום. וזה מה שיצא הכהן הגדול מלך המטבעות שמונה המטבעות מלך המטות סיכום=צדק. האם הקלפים חושבים כמוני? תודה על העזרה,

ערב טוב../images/Emo23.gif

קודם כל ברוכים הבאים לפורום.ושנית לפי שאלתך הבנתי שאת רוצה לדעת קצת רקע עליו או משהו שקשור לאופי שלו,אז לפי הקלפים שיצאו אני יוכל לומר לך שהוא בן אדם עם המון כוח יוזמה,אדם שמאד משקיע-שמונה מטבעות,חרוץ ובעל כושר התמדה.הייתי שואלת אותך אם הוא דתי מפני שיש לך שני קלפים שמעידים על כך:הכוהן הגדול וצדק,ואם לו אז הוא בן אדם רוחני מאד ולא ניראה לי שיש משהו לקוי באופיו.מקווה שעזרתי לך אשמח לתגובות

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

השאלה אינה מנוסחת נכון וכמות הקלפים אינם מתאימה.. אנא עשי שוב פריסת שאלה: מה פוטנציאל היחסים הרומנטיים ביני ובין X בחצי שנה הקרובה? 5 קלפים+קלף סיכום שיוצא אוטומטי.

mon cheri1

New member
תודה תודה על ההתיחסות. והנה שוב

נער המטות מגדל עשרה מטות ארבע חרבות שבעה גביעים סיכום שלוש מטות. למרות שמה שיותר עניין אותי זה לא הרומנטיקה, אלא אמינותו של הבחור.

צ ל י ל 8

New member
הפירוש ../images/Emo20.gif

מה = נער המטות פוטנציאל היחסים הרומנטיים = מגדל ביני = 10 מטות ובין X = 4 חרבות בחצי שנה הקרובה = 7 גביעים סיכום = 3 מטות אני חוששת כי לקשר זה נדון כישלון. נער המטות מראה בבירור את ההרפתקאה אותם שניכם כנראה מחפשים. את מרגישה שהזוגיות שלך היא כמו נטל (10 מטות). אין לך חשק להמשיך הלאה. הוא נמצא בתקופה קשה עם אשתו, תקופה של "שביתת נשק" כרגע (4 חרבות), רק שימי
שהוא עוד יכול לצאת מזה הרבה יותר מהר ממך. אם תהיה בקשר בחצי שנה הבאה, זו תהיה תקופה של בלבול וחוסר מיצוי של הקשר (7 גביעים), שיוביל בספו של דבר להתמוטטות (מגדל). לא מומלץ כל קשר בינכם, בלי קשר לאמינות הבחור. הוא בסך הכל בשלב טיפה רע כרגע בחייו ואני לא מאמינה שהוא באמת רוצה לבגוד, לפחות לא כמו שנראה שאת מחפשת את זה

למעלה