שלום חדשה פה

kikona126

New member
שלום חדשה פה ../images/Emo13.gif

רציתי לשאול משהו בקשר לתקשור. לאחרונה יוצא לי לתקשר הרבה בזמן חלום (מתוך חלימה) הבעיה היא שזה נעשה בצורה שבה אני נמצאת במודע שלא במודע - את מהלך החלום לא אני מוליכה, אלא אני חלק ממנו (זה לא חלום צלול) אבל יוצא לי לתקשר עם אנשים שמעבירים לי מסרים לאנשים אחרים. או עם כאלו שאני יודעת שמתו שמעבירים לי מסרים. או חלומות שקשורים לאנשים אחרים ולא אלי (כבר קרה לי מספר פעמים, וגם ידעתי למי להעביר את החלום, ותמיד היה נכון) אמרו לי שתקשור בחלום זה דבר מסוכן מאחר ואינני במצב מודע. רציתי לשמוע דיעות שלכם בנושא.

neophile

New member
תנהלי יומן חלומות

אני לא שמעתי שתיקשור בחלום הוא מסוכן .. השאלה החשובה והעיקרית היא איך את מרגישה ?

kikona126

New member
יומן חלומות אני בטוח מנהלת...

(ראה/י חתימה...) מישהי אמרה לי לפני כמה זמן שזה מסוכן כי זה כמו לחתום על חוזים ללא מודעות... ואני מרגישה עם זה בסדר גמור. אני גם יודעת להבדיל בין החלומות. (מן הסתם בגלל היומן, ובגלל שהתקשור ניראה אחרת בחלום) שמעת על מישהו נוסף שמתקשר מתוך חלום? (אין לי כאלו בפורום... ואם כן אז רק עם סבים או הורים שנפטרו, לא עם אנשים א מוכרים או מדריך שמעביר את המסר, זה יותר נפוץ בחלומות צלולים, ואני לא עוסקת בחלומות צלולים)

neophile

New member
שמעתי על כל מני סוגים של תיקשור

וגם בחלומות למרות שיותר מהכיוון של חלומות צלולים . האם את מכירה את המדריכים שלך?

kikona126

New member
כן ולא...

יש מדריך אחד שחוזר על עצמו - תמיד מופיע באותו לבוש חוץ מפעם אחת שהגעתי איתו בחלום לאקט מיני. קוראים לו הריאל (לדעתי עם ה' כי הדגש הוא בתחילת המילה ובשם אריאל זה בסוף) אבל התקשור מגיע גם מאנשים, גם כאלו שבחיים שפונים בחלומות. ככה לדוגמא לפני שבוע נתקלתי בילד שהיה גאון אבל טען שההורים שלא לא מעריכים אותו ככה ומבחינת זה דואגים רק לאח השני. ראיתי את האבא ואת האמא, והדודה - שבמקרה אותה אני מכירה במציאות. התקשרתי אליה, ותיארתי לה את הילד מהחלום, מתברר שיש לה אחיין כזה והוא הבן של אח שלה, וגם האח עמד בתיאור. ביקשתי ממנה שתעביר את המסר. מקרה נוסף היה (מצטערת אם זה יזעזע... זה הראשון שהיה לי...) חלום על ילד (מכירה אותו לא מוסיפה פרטים מסיבות אישיות שתבין בהמשך) שעמד במעבר חציה ליד האופניים שלו. את המקום אני מכירה מחיי היום יום (ליד הבית) ולפניו עמד אוטו. הוא אמר לי למסור להורים שלו שהוא אוהב אותם ושהגיע הזמן, שזה לא בגללם (ביקשתי ממנו שיחצה את הכביש, שלא ישאר שם) ושאני אספר לאמא שהוא הצטיין בלימודים. איך שהוא סיים המכונית נסעה במהירות ודרסה אותו האופניים נפלו והילד נעלם. שלושה ימים אחרי זה ספרו לי שהבן של השכנה (אותו הילד מהחלום) נהרג בתאונת דרכים עם האופניים כשעמד וחיכה לעבור את הכביש (זה היה בערב כמו בחלום) המכונית העיפה אותו ממש רחוק, גילו אצלו בכיס מכתב הצטיינות מהשיעור שממנו חזר, לא דיברתי עם ההורים שלו, ואינני יודעת איך (שאלתי אותו והוא נתן לי תשובה שאני מנסה ליישם אותה כרגע). החלום הזה "העיר" אותי להתחיל לשים לב לחלומות נבואיים ולאיך שהם מופיעים אצלי בחלומות (מה שהצלחתי לעשות) אבל לאחרונה שמתי לב שחוץ מחלום נבואי יש גם מסר בחלום, שאני אמורה להעביר אותו. מסרים שמגיעים מאנשים אחרים, או חלומות של אנשים אחרים שאני חולמת... אינני יודעת האם להגדיר אותם כתקשור...

כשאת אומרת "מסוכן" למה כוונתך בדיוק

ידוע שלכל אחד עובד התקשור מעט אחרת וכנראה שזו דרכך לתקשר ולקבל מסרים...אני לא רואה פה בעיה כלשהי לידיעתך שחלק ממך שומר עליך כל הזמן, וכל עוד אינך יוצרת תמונה של פגיעה בך את מוגנת אחלה שבאת

אז היא אמרה

"הביטי אני לא מתקשרת אותך ואין לי מושג מה עובר עליך, בגדול כן חלומות מסוג זה מסוכנים תחשבי על קבוצות או אירגונים גדולים שאת עושה איתם הסכמים מיבלי להיות מודעת להסכם או מבלי להיות המנטבת את טובתך אלה ניגררת או פאסיבית במשא ומתן " אז מה מרגע שהלכת לחפש אישור כזה או אחר, הסכמת להוציא לאור את הספק הקטן שנחבא בתוכך עוד מקודם לכן כעת יבוא מישהו אחר ויאמר שטויות האם זה מה שיביא דברים על מכונם וישלים פרצות?

kikona126

New member
אתה צודק!

אני לא פחדתי מזה ולא היו לי חששות. היא באה והניסה אותם בי. בגלל זה פניתי לפה בשאלה, רציתי לשמוע דיעות של אנשים אחרים (בדיוק בגלל שלא קיבלתי את הדעה שלה...). כמו שאמרתי אני בוטחת באלו שמתקשרים איתי. אם לא הייתי בוטחת הייתי מסננת את החלומות או חוסמת אותם. ולהפך אני פותחת את עצמי לחלומות שכאלו, עובדה שעדיין מגיעים.

תראי

להבנתי אין חיה כזאת "היא באה והכניסה אותם בי"...אין שם בחוץ כלום...יש רק מה שאת מאפשרת לו שיהיה עבורך. היא, מי זו היא הזו...שורה באינטרנט או כמה פיקסלים על הדף שדרך הדמיון את רואה אותם כאותיות ומצרפת למשפטים ונוטעת בהם משמעויות אישיות?...מי היא זו הזואתי?...זו את!

kikona126

New member
ואו! משפט חזק../images/Emo45.gif

שומרת לי אותו
תודה! (כניראה שלפעמים צריך להגיד לי דברים בפרצוף...)

maysabel

New member
מרוב "אומרים".........

אין כזה דבר הנקרא מסוכן אין אין יש רק יש ואין כמובן :)

maysabel

New member
סליחה..

לא התכוונתי לבלבל. למעשה רציתי לאמר- זה לא מסוכן.. ואין כזה דבר מסוכן יום קסום לך :)

maysabel

New member
מקריאה נוספת ונוספת

לא בטוח שמבינים.. האמת שרציתי לאמר עוד משהו ועוד כמה דברים ברבדים שונים במשפט אחד או שניים.. לעתים עדיף להניח וההבנה כבר תבוא בזמנה הנכון שבת שלום לך ומלא אהבה מאיזה

ssit17

New member
I can see dead people...

נשמע לי קשה לקבל את המסרים שאת מקבלת... האם את לא מרגישה שזה פוגע באיכות השינה שלך? שאת מתעוררת ומרגישה כאילו עבדת קשה ובעצם לא ישנת כל הלילה? ניסית לקבל על העניין הזה הדרכה משומרים רוחניים? אני הייתי מתייעצת במצב כזה...

kikona126

New member
אני לא מתעוררת עייפה מחלומות

הם מופיעים כקטע תלוש בתוך חלום, ככה אני גם מזהה אותם. למה הכוונה: ניסית לקבל על העניין הזה הדרכה משומרים רוחניים? אני הייתי מתייעצת במצב כזה... כל המצב הזה חדש, אבל קורה... האיש שמופיע לי בחלומות עזר לי הרבה בהתפתחות שלי בפירוש חלומות. בחלקים האלו הוא מופיע פחות.

למעלה