שלום. חדשה פה

שלום. חדשה פה../images/Emo42.gif

שלום לכולן. אני מצטרפת אליכן עם ותק של 5 חודשים בנישואין מה שדי מתאים להגדרה של נשואים טריים לא? מנסה להבין מה קורה עכשיו שהכל נרגע ונכנס לשגרה ועד עכשיו זה הכל מצויין

ayush

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif בצל פורומנו ../images/Emo24.gif

אתי@

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo39.gif

תודה רבה../images/Emo51.gif

תודה על קבלת הפנים, אני אשמח להשתתף והרבה זה תמיד נחמד. סופ-שבוע נעים לכולן

אז קצת מידע עלי ועל החצי השני שלי

טוב אז אנחנו נשואים עוד מעט חצי שנה וביחד כבר 5 שנים מתוכם גרים ביחד שנתיים. אני מכירה אותו מכיתה י´ בערך למעשה הוא היה החבר הכי טוב שלי ורק אחרי הצבא שנינו יצאנו ממערכת יחסים ופתאום התחלנו לצאת. הוא עובד מדינה ואני עובדת בעסק משפחתי וזהו. בינתיים מגדלים רק כלב ובשאיפה להגדלת המשפחה מתי שהוא.
דרך אגב כמה מכן מתגעגעות להכנות של החתונה ולכל ההתרגשות?

מאי26

New member
טוב, קודם כל מצטרפת לברכות,

ברוכה הבאה ובתקווה שתהני פה בפורום. ובאשר לשאלתך - מצחיק, לפני החתונה הייתי בטוחה שאני אהיה אחרי החתונה בדאון רציני, כי דווקא היה לי כיף ההתעסקות של החתונה, עשינו אותה בראש טוב, בלי יותר מדי מריבות וההתרגשות היתה גדולה, וחשבתי שזה יהיה מאוד מצער להיות אחרי ההתרגשות הזו, אבל בדיעבד - אני לא ממש מתגעגעת לזה היום. קצת נצבט לי הלב כשאני שומעת על זוגות חדשים שמבשרים על חתונות בקרבתנו, כי אני יודעת שעומדת לעבור עליהם חוויה מאוד כיפית ומרגשת, אבל במחשבה שניה לא באמת הייתי רוצה עכשיו לבזבז כל כך הרבה אנרגיות על כל התיאומים האלה (וגם אני נמצאת כמעט חצי שנה אחרי החתונה). אז נראה לי שפחות או יותר המשכתי הלאה.

למעלה