שלום..חדשה פה

• פותח הנושא mar22
  • פורסם בתאריך

mar22

New member
שלום..חדשה פה../images/Emo9.gif

אז ככה..אני קוראת סמויה בפורום הזה כבר יחסית המון זמן. הסיפור שלי הוא כזה.. עקב טראומה שעברתי בתיכון התחילו להופיע אצלי החרדות האיומות שכמובן לא ידעתי מה זה אומר בכלל ורק בצבא אובחנתי ..(די הרבה זמן לסבול במחשבה שכל שניה אני הולכת להשתגע
) הייתי בטיפול אצל פסיכולוגית בצבא ואח"כ אצל אחרת באזרחות שנתיים. אפשר לומר בגדול (אבל ממש ממש בגדול) שהחרדות היומיומיות פחתו. אבל אם אני חושבת על זה הן מעולם לא הלכו...פשוט למדתי להתמודד איתן. אני לא ממש זוכרת את עצמי בשנים האחרונות בלי גוש תקוע בבטן..גוש של חרדה, של לחץ, של אי שקט תמידי כזה, ובלי דופק מהיר שמזכיר לי תמיד שלא הסתיים כל הסיפור עדיין. כמובן שעברו אצלי כל הסימפטומים האפשריים לצערי... כל המצב הביא אותי לבדידות נוראית... כי לא יכולתי להסביר לאנשים מה אני מרגישה, מה עובר עלי (בטוחה שאתם מזדהים
)...כל אלה שאומרים את המשפט השנוא עלי "רדי מזה" "צאי מזה" כאילו זה הכי קל בעולם
כאילו אני ממש נהנית לסבול
והכל בגלל הבורות של החברה בקשר לתופעה הנוראית הזאת. כרגע אני עומדת בתקופה מוזרה בחיים, לא יודעת לאיזה כיוון לפנות..נמצאת בלחץ אטומי שמשפיע על כל איבר ואיבר בגוף...והרי זה הכל מעגל קסמים שכזה...המצב הזה נורא מדכא והכל מגיע בגלל אותו דיכאון
זהו בעיקרון סתם רציתי לשתף
לילה טוב לכולם

בוזיקית

New member
הי סמויה! ../images/Emo8.gif

מה את מרגישה עכשיו? חרדה או דיכאון? האם כיום את בטיפול או שהפסקת?

mar22

New member
../images/Emo13.gif

כרגע אני בתקופה של מיקס
חדל של חודל!
(חד"ל=חרדה,דיכאון,לחץ) הפסקתי את הטיפול לפני כמה זמן. לא טופלתי תרופתית כי לא רציתי.

בוזיקית

New member
חבל... גם אני לא רציתי ונאלצתי

להגיע לבור תחתיות ממש בשביל לקבל את ההחלטה שבדיעבד הצילה את חיי - לא פחות! אני לוקחת "לוסטרל". האמת היא שהתרופה הצילה אותי בתקופה הראשונה של האבל על אמא (יום שישי הזה אזכרה ראשונה) אבל עכשיו, דווקא כשהעלו לי את המינון אני הולכת ושוקעת יותר ויותר בתוך דיכאון וכנראה שיוסיפו לי עוד משהו... בכל אופן מה שאני מנסה לומר לך זה "אל יאוש". תני לעצמך צ'אנס לריפוי. תמשיכי את השיחות אם זה עזר לך (הבנתי שכן). ואם מציעים לך טיפול תרופתי - היום זה ממש "in" ולא בושה ולא כלום. גם אני עברתי את התהליך הזה של "לא רוצה" "יכולה בלי" "מעדיפה משהו טבעי" ונשארתי תקועה באותו מקום. אל תדחי את המשך הטיפול - לדעתי זה יעשה לך טוב (לפחות השיחות). שלך, בוזי

mar22

New member
תודה..אבל

האם את חושבת שאי אפשר בלי? ז"א אני כל הזמן חושבת שיש איפשהו מוצא בכל הסיפור הזה..וזה נמצא בתוך כל אחד... רק הבעיה שאותו אדם עובר שנים על גבי שנים של סבל בלתי יתואר. לילה טוב

בוזיקית

New member
ענית לעצמך חמודה...

"שנים על גבי שנים של סבל בלתי יתואר" - וכל זה בשביל מה? יש פתרון הרבה יותר נוח וקל אז למה לסבול כל כך הרבה??

בוזיקית

New member
ענית לעצמך חמודה...

"שנים על גבי שנים של סבל בלתי יתואר" - וכל זה בשביל מה? יש פתרון הרבה יותר נוח וקל אז למה לסבול כל כך הרבה??

mar22

New member
נכון..תרופות יכולות לעזור

רק הבעיה שאני ממש מפחדת לקחת אותן..אבל ממש..לצערי..גם אם אני יודעת שהן יעשו לי טוב.

ברוכה הבאה ../images/Emo79.gif

ברוכה הבאה לסמויה שהפכה לנראית. את מדברת על טראומה שגרמה לחרדות שפחתו עם השנים אך לא נעלמו כליל. זה שהן פחתו ושלמדת להתמודד איתן, זה הישג רציני. כעת בתקופה של לחץ, החרדות מתגברות וזה טבעי. אני לא חושבת שטפול תרופתי הוא פתרון פלא לכל מצב. כתבת שהטיפול הפסיכולוגי שלך הסתיים לפני כמה ימים והנה, את פונה לפה. הפורום לא יכול להוות תחליף לטפול. מדוע הפסקת אותו דווקא בתקופה של לחץ או שהלחץ נובע מהפסקת הטפול? העזת להפוך מסמויה לנראית. אולי בגלל הבדידות הנוראית שאת חווה. אני מקווה שהשתוף עזר לך להקל מעט מהנטל.

mar22

New member
שלום גילה..

כן אני חצי נראית כי בכל זאת זה אינטרנט חח
את הטיפול לא הפסקתי עכשיו אלא לפני כמה חודשים ... בתקופה האחרונה חזרו לי המון דברים, הלחץ התגבר, וכל המשתמע מכך. וכן הפורום עוזר בתחושת הבדידות (כל האינטרנט בכלל) ואני יודעת שזה לא טיפול פסיכולוגי חילופי פה
אני כרגע נמצאת שוב בתיהום..אבל ממנו אפשר רק לעלות נכון? (אני מקווה
)

כן, מהתהום אפשר רק לעלות ../images/Emo75.gif

משהי כתבה פה שהיא מרגישה לא חיה ולא מתה וכנראה שלפעמים צריך להגיע למקום הזה של להרגיש "מת מהלך" כדי להזיז את עצמך, להעז, להרגיש שאין לך מה להפסיד ולהתחיל לעשות, לשנות, לחיות.

למעלה