שלום, חדשה פה,

שלום, חדשה פה,

אפשר לשתף אותכם? יש לי חבר כבר מעל שנה וחצי, הוא מאד דעתן בנושא של גברים ונשים, ברוב המקרים אני מסכימה אותו אבל הוא מאד קשה. יש דברים שגברים כן ונשים לא ולהפך, תראו זה לא מפריע לי כי אני לרוב מסכימה איתו ואנחנו מסתדרים. הקשר הזה התחיל ברגל שמאל, היו לנו הרבה בעיות, לאחרונה אנחנו למדנו להתסדר אחד עם השני ואנחנו מאד נהנים ביחד, אני מאד קנאית ומאד רכושנית לגבר שלי אבל משתדלת לא להראות את זה ולהמנע מזה, הוא לעומת זאת ממש כמוני רכושני וקנאי אבל כן מראה את זה והרבה. אני מאד מתלבטת בקשר הזה, מצד אחד אני יודעת שהדרך בה מתנהלים הדברים בניינו היא דרך נכונה לחיים טובים ומצד שני אני מרגישה קצת חסומה. לאחר מלא זמן שלא רבנו בכלל אתמול הוא רב איתי על דבר שטויות ביותר, אני יודעת שבשבילו זה לא שטויותי כי אני מכירה אותו ובדיוק על זה דיברתי כשאמרתי אני מסכימה איתו אבל לא תמיד ומרגישה לפעמים חסומה. זו הייתה שיחת טלפון שקיבלתי מגבר אחר ובשיחה עצמה אמרתי לו שזה מפריע לי לזוגיות ואני לא רוצה שיתקשר אליי יותר. ניסיתי להסביר לחבר על מ היה העיניין, שהגבר הזה יודע שאני כועסת עליו והתקשר להתנצל ונראה כי החבר לקח את זה סבבה אבל בסוף הערב כשהלכנו לישון מאז ועד עכשיו לא דיברנו והוא כועס למרות שהסברתי את עצמי מליון פעם. מה שכן, בטעות לפני כמה ימים הסתכלתי לו בהודעות בטלפון ושם ראיתי הודעות מבנות שלא הכי אהבתי והדליקו לי את העצבים אז בעקיפין שאלתי אותו ודיברנו על זה. בקיצור אני לא יודעת אם זו זוגיות שטובה לי, מצד אחד אני רוצה כי הוא מלאך נשמה טובה וכיף לנו ביחד אבל מצד שני הוא יכול להתהפך ולהיות ההפך ויש לי הרבה ספקות. איך אני יכולה לדעת מה טוב לי מה אני צריכה ואם עליי להמשיך להיות בקשר הזה למרות הכל?

למעלה