שלום :) חדשה פה

שלום :) חדשה פה

וחג אהבה שמח לכולם... אח אח, אין כמו הציפיה שבן זוגך ייתקשר אליך ראשון ויאחל לך חג אהבה שמח(נכון נכון לא לצעוק עלי שזה לא חג שלנו) אבל אין כמו סיבה טובה לומר כמה שאוהבים אחד את השני וכל הדביקות הזו... לפעמים זה כיף. אך כשהיום עובר לו ואין אות חיים... זה קצת מאכזב ומעציב.. מה הייתן עושות במצב כזה? אמנם הקשר שלי הוא של שלושה חודשים.. אך האם עלי לצפות למשהו בתחילת הקשר? או ליזום בעצמי? בתודה

Martinigirl

New member
ציפייה היא

אם כל האכזבות. באם הוא טיפוס רומנטי? או מפוזר כזה,שלא תמיד זוכר? אני הייתי יוזמת,מה רע?

magenta73

New member
אמ...

מבחינתי זה לא חג. זאת המצאה של הולמרק... וזה מאוד כלכלי... ובכל מקרה... יכול מאוד להיות שגם זה מה שהוא חושב ולא נותן חשיבות מסויימת ל"חג" הזה. אם זה חשוב לך, תתקשרי!

נימשון

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo7.gif

בחיי שאני לא יודעת אם לצחוק או לבכות ממה שכתבת. את יוצאת עם מישהו שלושה חודשים ועדיין חושבת על מי יתקשר למי מתי ולמה
לא נראה לך שזה "קצת" מיותר
ועוד משהו, אני מאחלת לך שתלמדי לראות כי אני אוהב אותך זו לא אמירה של חג או יום מיוחד אלא משהו אמיתי שבא מהלב ולכן יכול לבוא ביום חול וביום חג.

נמש -

נכון שזה דבילי ברמות "לחגוג" את יום האהבה - וכאילו מה קרה כל שאר השנה ? לא אהבנו ? לא ציינו את זה ? זה כמו להגיד - הנה יש את "יום האישה" שגם היא תרגיש סבבה לפחות יום אחד בשנה לפני שהיא חוזרת למטבח..... אבל בכל זאת... להבדיל - אלף אלפי מונים - יום הזכרון - מה קרה לכל אותם חיילים בשאר ימי השנה ? אנו מייחדים יום אחד כדי להזכיר לכל אלה ששכחו, כדי לייחד, לתת אוירה של משהו אקסטרה... כל אחד יתייחס לזה איך שיבחר - ואלה - שאין להם בן/בת זוג לחלוק את היום - יכולים לחלוק אותו עם כל שאר הדברים שהם אוהבים - ידידים, משפחה, בע"ח - זה הרי יום האהבה - ולא יום בן הזוג... והאהבה היא... האהבה היא בכל מקום

נימשון

New member
זו בדיוק הנקודה

גם את זכר חללי צה"ל צריך לזכור ולהזזכיר בכל הזדמנות ואותו הדבר לגבי נספי השואה להבדיל אלף אלפי הבדלות. אני לא אוהבת את הימים האלה בדיוק כשם שאני לא אוהבת את יום האם/המשפחה/האהבה/ללא עישון/ללא קניות/איידס וכו'.... אני מאלה שחושבות שמה שחשוב זוכרים כל השנה ולא צריכה ימים מיוחדים לא כדי לזכור את אלה שהיו ואינם ולא כדי לזכור את מי אני אוהבת ולמה.

orrin

New member
...

ברגע שאת מחכה את שמה את עצמך בעמדה פאסיבית, כאילו אין לך כוח והשפעה על הקשר- וזה לא נכון. לכל אחד מבני הזוג יש השפעה על הקשר- למי יותר ולמי פחות, ואסור לך לוותר על הכוח שלך. אם את רוצה שיקרה משהו את יכולה ליזום אותו או פשוט לחכות שיקרה משהו ואז להתאכזב. אני אישית הייתי יוזמת משהו, שיקבל הבחור רעיונות מה את אוהבת....

יש אנשים שאומרים :

אם ההר לא בא אל מוחמד שמוחמד יקח טקסי ספיישל. יכול להיות שגם הוא יושב בצד השני של השפוך וממתין לאותו דבר בדיוק ? יכול להיות גם שלא... למה לחשוב יותר מדיי ? הפתרון נמצא במרחק שיחה ממך

shaniza

New member
תיזמי

יכולות להיות לו הרבה סיבות לא להתקשר עדיין וזה לא מוריד לך מהכבוד אם את תתקשרי ותראי לו שאת רוצה להיות איתו ביום האהבה
הלוואי ואני הייתי יכולה.

תודה לכל המגיבים

צודקים, אני באמת יזמתי ומחכה לנו ערב רומנטי אצלו..
..לפעמים באמת צריך ליזום כדי שיקרה משהו... ואם מרגישים בלב שזה צריך לקרות..אז לא לחכות...אחר כך מאוכזבים ומתבאסים ומרגישים החמצה לכל החיים. אם מרגישים משהו..צריך ללכת עד הסוף למרות ההתלבטויות והאגו..

למעלה