שלום! חדשה פה

blacknwhite

New member
שלום! חדשה פה

אני ענבר, 14, ואני מכורה כבדה לנייטוויש, אבל רק מלא מזמן- אני עדיין מוצאת שירים שאני לא מכירה כל הזמן... אבל אני עובדת על זה. כל שיר של נייטוויש זה שיר חדש להתמכר אליו. חוצמזה, אני הבנאדם האחרון שתראו ברחוב ותגידו "אה, היא בטח שומעת מטאל". או אם זה יסביר בצורה יותר טוהב- אני הולכת עם חברה שלי לחנות דיסקים (להחליף את האוסף של נייטוויש שקיבלתי ליומולדת בדיסק אחר כי כבר יש לי אותו...). חברה שלי לובשת חולצה של אוונסאנס. מוכר בא אליה, דוחף לה דיסקים של לאקונה מתחת לאף ואומר "את בטח תאהבי את זה" ואז אני נדחפת בעדינות ואומרת "לא לא לא, לאקונה זה לפה" בקיצור, מקווה להקלט, ואם לא לא נורא.

היי ענבר!!

לא צריך להראות מטאליסט כדי להיות אחד, מספיק להסתכל עלי בכיתה ט', הכי שקט, הכי רגוע, לא מתבלט, שיער קיצר, עיניים כחולות, נראה ילד רגיל לגמרי, חוזר הבייתה ושומע צ'ילדרן אוף בודום בפול ווליום,אוי, כיתה ט' הנפלאה. אני ג'ים, ואני לא המנהל, אני רק שומר על הפורום הזה בשבועיים שהמנהל לא נמצא, נעים מאוד.

LadySilkworm

New member
ברוכה הבאה!

אני שירה, נעים מאוד. אני גם לא נראית כ"כ אחת ששומעת מטאל לדעתי[או לפחות לא גות'יק מטאל], אבל זה לא מזיז לי. P:

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

היי,יש לך שם יפה
זה בסדר,גם אני לא נראית כמו מישהי ששומעת מטאל,וזה לא כ"כ נורא

blacknwhite

New member
תודה, גם אני אוהבת את השם

רק חבל שבאבן עצמה תמיד יש איזה זבוב טועה...
בכל מקרה, אני מניחה שאני מתייחסת לבגדים ושטויות בגלל שחצי שכבה אצלי בביה"ס עסוקה בלהראות "פריקית" ו"גותית". אני אגיד לידם את מילה "נייטוויש" הם יסתכלו עלי ולא יבינו על מה לעזאזל אני מדברת. אני לא שונאת הרבה אנשים, אבל כאלה אני לא אוהבת. בכל מקרה, נחמד לראות שה מקום ידידותי (לכו תדעו, קבוצה כל כך גדולה של אנשים ששומעים מטאל...)

הייי,לא מה שבחוץ קובע..

אלא מה שבפנים.אמנם אומרים שהבגדים עושים את האדם,אבל לא חושבת שזה נכון במקרה הזה.זה סתם עניין של פוזה לדעתי.אני לא חייבת להתלבש כמו פריקית כדי לשמוע מטאל(ואני באמת לא מתלבשת כמו פריקית/גותית או כל דבר אחר),וכך כל אדם אחר. אגב,צודקת לגבי הזבוב באבן.חחח הזבובים האלה מיותרים לגמרי
אה..לא הצגתי את עצמי(מצטערת,אני קצת מעופפת לאחרונה).אני קארין:)

Amir Noy

New member
אממ..

בגדים עושים את האדם? לא מסכים [P:] בגדים רק מסמלים כמה לאדם אכפת לעצמו ומהמראה שלו..זה הכל פשוט.. "אני לא חייבת להתלבש כמו פריקית כדי לשמוע מטאל(ואני באמת לא מתלבשת כמו פריקית/גותית או כל דבר אחר)" - יאא D: הזלת דמעות מעיני..=] [אז מה את לובשת אה? =]]]] ולא הבנתי את הקשר לזבוב...הסבר מישהו? P:

המממ...

לא אמרתי שאני חושבת שהבגדים עושים את האדם.אמרתי שאומרים שהבגדים עושים את האדם.יש ההבדל
למרות זאת,אני עדיין חושבת שהבגדים משקפים משהו מהאדם.לכל אחד יש את הטעם שלו,וכל אחד מתלבש כמו שהוא אוהב. אני?אני לא לובשת.אני בכלל מסתובבת עירומה.
בעניין הזבוב-בד"כ בתוך אבני הענבר יש זבוב(או איזשהו חרק).

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

תכלס זה בולשיט, תתלבשי איך שבא לך זה לא משנה מה חושבים. בפעם הראשונה שלבשתי חולצת להקה הסתכלו עליי במבט מאוד מאוד מוזר ומופתע, כי תמיד נראתי תמימה כזאת וחשבו שאני איזו חנונית
מאז כל הזמן קוראים לי פריקית וזה>< למרות שאני כבר בקושי לובשת שחור לבצפר. לא הכי שמה עליהם, הלבוש לא עושה את הבנאדם, האדם עושה את הבגדים :]

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני ורד:) דווקא היום גיליתי על המון אנשים שבחיים לא חשבתי שישמעו מטאל שהם כן:) והם נמצאים בכל מקום, אז שווה לך לחפש באיזור שלך:) תתחדשי על האוסף נייטוויש(:)

blacknwhite

New member
אגב...

מישהו בעניין של לדבר מחוץ לפורום? אי-מייל, מסנג'ר, כאלה? הייתי מאוד שמחה להכיר פה אנשים. מסנ' אמנם יש לי, אבל אני בקושי מחוברת. מצד שני, אני משוכנעת שאפשר לסדר משהו. אז אם מישהו רוצה לדבר או משהו- אני ממש אשמח.

LadySilkworm

New member
אממ, יש לי אייסיקיו ומסנג'ר ואימייל

אני אתן לך אותם בכיף[בהודעה אישית]

למעלה