שלום, חדשה

ThE 70s GiRl

New member
שלום, חדשה ../images/Emo13.gif

שאלה לי אליכם- אני מחפשת שם שני ואני רוצה שהוא יהיה פאגאני.. איפה אני מוצאת אתר או מישהו שיוכל להרכיב לי שם? אני.

Wing Chan

New member
מה אתם מגדירים "מוזיקה פגאנית" ?

כי ויקינג\פגאן\פולק מטאל יש לי המון
. מוזיקה עם ליריקה מושפעת מההיסטוריה של העמים הנורדים? מוזיקה שמושפעת ממוזיקה עממית של אותם איזורים? מוזיקה "כבדה"? מסורתית? תהיו יותר צפציפיים, זה נושא רחב לאללה

Heathen Dawn

New member
הרכבת שם פגאני... ../images/Emo6.gif

מצאתי באינטרנט את המדריך של Lady Pixie Moondrip לשמות פגאניים, ובעקבותיו את מייצר השמות הפגאניים האקראיים (Random Craft Name Generator). הבאתי לך את שניהם כקישורים נלווים. מיותר לציין ששני האתרים מתייחסים אל הדבר בהומור ובסאטירה ובמרירות משהו, וממייצר השמות האקראיים ייצא לך שם די סטראוטיפי, קלישאי. כשאני בחרתי לי את השם הפגאני (זה שאת רואה כאן כבעל ההודעה), עוד לא ידעתי על האתרים הללו, ועל כן נאלצתי ללכת בדרך הקשה של בחירת שם על פי מה שהלב כיוון אותי אליו. ייתכן שתמצאי את שיטה זו יותר מתאימה לך, אבל שוב, זה כבר לא בלחיצת כפתור... היו ברוכים! HD

לי יצא

Eola
אהבתי לאללה. מה גם שזה מזכיר לי שם של מודוס במוזיקה. מודוס איאולי. אהבתי לאללהההה. מאמצת

Heathen Dawn

New member
אי, איזה יופי ../images/Emo13.gif

עוד מישהו מכיר את "הסיפור שאינו נגמר".
כמובן, הספר יותר טוב מהסרט. והכי טוב זה הספר בגרמנית המקורית (כן, קראתי את הגרמנית המקורית).

Bassman

New member
תמיד אהבתי את האיאולי ואת המיקסוליד

י אבל היי, זה רק אני.

tontie

New member
Silver Swanwitch

שכחתי מה יצא לי הראשון... לחצתי מלא פעמים לראות מה יש עכשיו לחצתי פעם אחת וזה מה שיצא

ThE 70s GiRl

New member
שאלה

על איזה אתר את/ה יותר ממליץ/ה? ובאתר השני לא ידעתי על איפה ללחוץ כי יש יותר מדי דברים שם חחח אני.

למעלה