שלום.. חדשה..

Sideitself

New member
שלום.. חדשה..

אני אור, בת 17 ורק בימים אלה אני מתחילה לעכל ולהבין את משמעות הפרידה של ההורים שלי. אמנם אצלי זה קצת שונה, אבא שלי חלה בסכיזופרניה ומאז נכנסה האגרסיביות שלו לתמונה והכל פתאום הרגיש יותר מאיים. מעולם ההורים שלי לא הסתדרו, תמיד היו ריבים בבית וכל החיים התחננתי שיתגרשו, אבל עכשיו זה כבר יותר מדי מאוחר.. הוא כבר לא שפוי לעשות את ההחלטה הזו. הוא לא חי איתנו בבית כבר, יש לו חברה והוא והמשפחה שלו רוצים לעשות לאמא שלי את המוות ולכן הוא מתעקש שלא להתגרש. מאז שהוא חלה אמא שלי רק סובלת ממנו. בגלל הליכים משפטיים אני בקושי יכולה לדבר איתו כי על כל שיחה עליי לפרט לאמא שלי מה דיברתי איתו ומספיק שאפלוט "אבא" והבית יכנס לאוירת מתח. קשה כל הקונפליקט נאמנויות. אמא כועסת שאני מדברת עם אבא, אבא נעלב שאני לא מדברת איתו... חרא. הייתי חייבת להוציא קצת. תודה

BashtaY

New member
../images/Emo201.gif ברוכה הבאה אור

מקווה שהעניינים יסתדרו במהרה והרגשת ה"חרא" תעבור כמה שיותר מהר. באמת נשמע שהסיפור שלך קצת יוצא דופן ואישית מעניין אותי לדעת יותר את הסיפור על המחלה של אביך וההשפעות שלה.

צר לי אור יקרה../images/Emo201.gif

צר לי שההורים שלך נוהגים כך - במקום להעניק אור לחייך (כמו השם שלך). חכי שנה, ותבני לעצמך חיים טובים יותר. את מוזמנת להשאר איתנו....

abs7

New member
אור אני שולחת לך ../images/Emo201.gif

נכון שזה נשמע כל כך רחוק. אבל חכי עוד שנה, שנה בלבד תאמיני לי שזה עובר מהר וכבר בקושי תרגישי את הבית. בהצלחה :]

M I K A 4 5 5

New member
לאור../images/Emo24.gif

אור, המצב שלך באמת לא קל
ואני יכולה להבין אותך... אבל את עוברת כרגע תקופה באמת לא קלה... ואת חייבת להבין שגם ההורים שלך. אני באמת שיודעת עד כמה את צריכה תמיכה וחיזוק .... המיסגרת היומיומית שלך עומדת להישתנות וזה לא משנה בכלל עד כמה רצית את זה, זה מצב מלחיץ. אבל את תעברי את זה ותיראי שאחרי הסידורים שההורים שלך צריכים לעשות בבית המישפט הכל היה הרבה יותר פשוט בינתים , נותר לך לחקות...
מיקה

למעלה