ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif
את מזכירה לי קצת את אחותי הקטנה והנפלאה, שתמיד אהבה אותי וקבלה אותי, ושאלות יש לה תמיד מכאן ועד השמיים... וזו מחמאה!
אז אחד אחד:
האם זה קשה????? החיים קשים, יקירתי. יש פתגם שאומר שלכל אחד יש את החבילה שלו. במובנים מסויימים יותר קשה להיות הומו. אבל בכל מובן יותר קשה להיות בארון.
האם כשהוא יוצא עם בן זוג מגנים אותו ברחוב?? זה מאד תלוי איפה אתה גר... אני גרתי בתל אביב לפני שנים, ועכשיו אני גר בניו יורק, ואף אחד לא מסתכל עלינו עקום... זוגי שיחיה חתיך מהמם, אז מבטים
כאלו הוא מקבל... אבל ממרום כמעט 20 שנה מחוץ לארון אני יכול להגיד שהשיפור הוא תמידי.
איך הוא יביא ילדים?? אני בחרתי בדרך העצלנית - לבן זוגי יש ילדה ממערכת יחסים קודמת, ואני אמצתי אותה. היא הבת שלי בכל מובן, השמש של חיי
ואהבתי הגדולה ביותר. קיימת גם האפשרות של פונדקאות, אימוץ, הורות משותפת עם אשה (סטרייטית רווקה, לסבית רווקה או בזוגיות - אלו האופציות המקובלות). אני מניח שעם השנים יהיו עוד אפשרויות שאנחנו לא מכירים היום. בתכלס האפשרויות די דומות אצל זוג סטרייטי שאחד מבני הזוג לוקה בעקרות.
ואם ירצה להתחתן, באיזה מקום בעולם ניתן להתחתן חתונה חד מינית? אנחנו התחתנו בקנדה, יש כמה מדינות בארה"ב ובאירופה שמאפשרות נישואים. הנושא משתנה ומתפתח כל הזמן. הבנתי מדברייך שאחיך צעיר מאד (ממש אחרי צבא?). אני סמוך ובטוח שעד שיגיע לגיל שירצה להתחתן יהיו עוד המון המון אפשרויות.