שלום... חדשה

ToShEi

New member
שלום... חדשה

שלום לכולם,
אני חדשה.
הבוקר קמתי מלנכולית לגמרי ואפילו הנשיקה של הבייבי בן ה-4 שנים שלי לא עזרה.
אני מנסה להחזיק מעמד, מחייכת בעבודה, מכינה את המשכורות, שולחת את התלושים, חוזרת הביתה, מבשלת, משחקת עם הבייבי, מקבלת את בעלי בחיוך, עושה קניות. אבל בתוכי הלב שלי צבוט, לא נצבט. צבוט... אני מרגישה שהעולם הפסיק לחייך אלי. והכל סביב בעיה אחת. אני רוצה עוד ילדים.
והPCO שלי יחד עם התנועתיות הירודה אצל בעלי תוקעים אותנו כבר שנתיים בניסיון להביא עוד זאטוט לעולם.

איך זה שאת הראשון הצלחנו להביא בקלות כזו? ולמה לא מגיע לבייבי שלי שיהיו לו אחים? הוא הרי כל כך מבקש. ואנחנו הורים כל כך טובים.. באמת! אנחנו הורים טובים. אנחנו נותנים לו את כל מה שהוא צריך, לא כל מה שהוא רוצה. אבל בהחלט כל מה שהוא צריך. יש לו ארון מלא במשחקים ובגדים, ספרים מכל הסוגים, שעות פעילות עם אבא, אימא ושנינו ביחד, טיולים בגן חיות.. הוא ילד כזה מושלם ומדהים ולמה לא מגיע לנו להגדיל את המשפחה? למה?

למה אני סוחבת איתי שנתיים של ניסיונות? אני יודעת שאני לא היחידה שעוברת את זה אבל זהו העולם שלי, ובשבילי זה רק אני שעוברת את זה. כי בעלי לא מפגין עצב למרות שהוא חש בו. למרות שהוא משתוקק לילד נוסף הוא לא מאלה שנותנים לכישלון לפגוע בפעילות היומיומית.
ואילו אני... בכל פעם שאני הולכת עם הבייבי לג'ימבורי ורואה את האינטרקציה שלו עם ילדים אחרים, קטנים ממנו, ואיך כשבדרך הביתה הוא מבקש אח או אחות כדי לשחק איתם ברכבת החשמלית........ זה גומר אותי.

לא יכולה יותר לחכות. רוצה שזה יקרה עכשיו....
ואומרים לי להירגע, "כשתרגעי זה יצליח".
תפסיקו לקשקש אנשים! מה זה תרגעי??? אני לא יכולה להפסיק לחשוב על זה.
והאחרים ששואלים "נו? את לא רוצה להביא עוד אחד? רק ילד אחד מספיק לך"?

סליחה אבל אתם חלאות, באיזו זכות אתם שואלים שאלה כזו? מי נתן לכם רשות לדחוף את האף שלכם לתוך הרחם שלי?

ומעקב הוסת הלא סדירה שלי, הרישום היומיומי ביומן מתי קיבלתי, מתי אמור להיות ביוץ, לצאת באמצע יום עבודה לUS חודרני ומעצבן ובדיקות דם... נמאס.
ואני יודעת שהתברכתי בילד אחד ושיש כאלה שאפילו את זה אין להם.. להן. ואני יודעת שיש מחלות ובעיות הרבה יותר גדולות בחיים... אבל זה קשה לי. כואב לי. אני רוצה עוד ילד.
אני רוצה עוד ילד לאהוב וללמד ולחבק ולהלביש, ולקום באמצע הלילה להחליף סדינים וחיתולים ולא לישון לילה שלם כי כואבת לו או לה האוזן. אני רוצה לעשות למישהי קוקו או צמה ולקחת אותם לים. אני רוצה את זה. אז למה אני נענשת ולא מקבלת? אני אישה טובה סה"כ. מנסה לעזור לאחרים... מנסה להיות טובה. למה לא מגיע לי להיות אימא שוב? אני רוצה....

גלושקה21

New member
היי טושי

אני חייבת לעודד אותך כיוון שלחברתי היה אותו סיפור בדיוק. פוליציסטיות עם זרע בעייתי וגם היא נכנסה להריון ראשון בקלות יחסית ובמשך שנתיים נסיונות כולל טיפולי פוריות. בהזרעה רביעית הצליחה להיכנס להריון וצריכה ללדת החודש. הסיפור שלכן כל כך דומה כך שבהחלט אין מה להתייאש. מבינה אותך לגבי הכאב בציפייה למרות שבורכנו בהרבה דברים ונתנאלה כתבה קטע כל כך מרגש על כך לא מזמן. בהחלט מגיע לך להיות אמא ואת תהיי בקרוב! חיבוק גדול.

אמאלה 55

New member
ריגשת אותי...

ממליצה לך לנסות רופא אחר, יש לי חברה שעברה טיפולים אצל רופא מהמוכרים והטובים ולא הצליחה להכנס להריון טיפול אחרי טיפול ואחרי שנה וחצי התייאשה ועברה לרופא אחר בהמלצת חברה והוא עשה לי טיפול שונה לגמרי שהצליח מיד אז שהטיפול שהוא עשה לה התאים לה יותר או שכמו שאומרים משנה מקום משנה מזל.
לי יש שני ילדים מטיפולים ועד שהגעתי לזה עברתי בדרך חוויות שלא מאחלת לאף אחת וכל הזמן שאלתי למה זה מגיע לי מה עשיתי למה לא יכולה פשוט להרות כמו שדמיינתי בטבעיות ברגע שמתחתנת אבל הפסקתי ללחשוב על זה כי לעולם לא תהיה לי תשובה.
למרות שיש לי שני ילדים אני כל כך מבינה אותך וכואבת בשבילך אבלתהיי חזקה, בסוף זה יגיע וזה יהיה שווהאת כל הדרך שעשית. ושובממחיצהלך לחשובעל רופאאחר גם אם שלך טוב.
מאחלת לך בהצלחה ושתכנסי להריון במהרה כי מגיע לך!!!

ToShEi

New member
תודה לכן...

למען האמת, קראתי כאן מדי פעם אך תמיד חששתי לכתוב כי חייתי באשליה שאני לא שייכת ובסוף זה יקרה. ושאני לא זקוקה לתמיכה הרגשית הזו ולתחושות ההזדהות.
אבל עכשיו שאני כאן והגבתן, אני מבינה שטעיתי. וחזרתי למציאות, ואני מקווה שיהיה בסדר. למרות שכואב לי.

אני מטופלת אצל ד"ר וגמן במודיעין. מישהי מכירה? הלכתי אליו כי זה מה שנתנו לי דרך קופת החולים.. לא קיבלתי המלצות עליו... עדיין לא ניסינו הזרעה... למען האמת, הגעתי אליו רק אחרי שנה וחצי של ניסיונות טבעיים של בעלי ושלי. אולי התעכבנו כחלק מאותה הכחשה שיש לנו איזושהי בעיה... בחודש הבא אנחנו צריכים לנסות הזרעה ראשונה. אני מפחדת. אמרו לי שזה כואב. אני מתוסכלת ועצובה. ממש.

almo2012

New member
חיבוק

לא בטוחה שזה יעזור, אבל הזרעה בד"כ לא כואבת.

אל תהיה קשה עם עצמך בנושא ההכחשות והעיכובים, כל אחת והמערכות שעוזרות לה לעכל ולהתמודד.
גם לדעתי יש כאן קבוצה עם כוח לסייע אחת לשניה, עם בתמיכה אקטיבית ועם בהזדהות ועם בתחושת שייכות.

שיהיה לכולנו בהצלחה
ושבוע טוב
א

נתנאלה2

New member
הזרעה זה באמת לא נורא

ולא לשכוח את המטרה,
מה זה קצת כאב לעומת הריון, לידה ואושר .....

rinamlo

New member
כלל לא כואב

זאת בדיקה גניקולוגית רגילה לחלוטין - זאת התחושה שלי הייתה לכן היה לי קל יותר.
במקום לקחת "דוגמית"לפאפ, הוא מכניס את הצינורית עם הזרע,
הבדיחה בין החברות "זה כיף, עושים ילד בלי להתלכלך"
באמת שלא נורא.

אמאלה 55

New member
ריגשת אותי...

ממליצה לך לנסות רופא אחר, יש לי חברה שעברה טיפולים אצל רופא מהמוכרים והטובים ולא הצליחה להכנס להריון טיפול אחרי טיפול ואחרי שנה וחצי התייאשה ועברה לרופא אחר בהמלצת חברה והוא עשה לי טיפול שונה לגמרי שהצליח מיד אז שהטיפול שהוא עשה לה התאים לה יותר או שכמו שאומרים משנה מקום משנה מזל.
לי יש שני ילדים מטיפולים ועד שהגעתי לזה עברתי בדרך חוויות שלא מאחלת לאף אחת וכל הזמן שאלתי למה זה מגיע לי מה עשיתי למה לא יכולה פשוט להרות כמו שדמיינתי בטבעיות ברגע שמתחתנת אבל הפסקתי ללחשוב על זה כי לעולם לא תהיה לי תשובה.
למרות שיש לי שני ילדים אני כל כך מבינה אותך וכואבת בשבילך אבלתהיי חזקה, בסוף זה יגיע וזה יהיה שווהאת כל הדרך שעשית. ושובממחיצהלך לחשובעל רופאאחר גם אם שלך טוב.
מאחלת לך בהצלחה ושתכנסי להריון במהרה כי מגיע לך!!!

הי יקירה

גם אני פוליציסטית ומזדהה עם כל מה שרשמת.
האם ניסית לעבור לתזונה מותאמת לתסמונת שלנו?
קראתי על זה הרבה ואני ממש מתאמצת להתמיד בתקווה שזה יביא את ההריון המיוחל.
מציעה לך לקרוא על זה קצת
http://www.diet4pcos.co.il/?p=718

בהצלחה ענקית!!!!!!!!

היי בוטן

האם יש השפעה גם אצל נשים ללא שחלות פוליצסטיות?
האם מניסיונך כדאי לעשות ביקור סיני ?
תודה

הי יקירה

אני לא יודעת להגיד לך לגבי השפעה על לא פוליציסטיות.
כמובן שתזונה בריאה מומלצת לכולן אבל ספציפית פוליציסטיות רבות סובלות מהפרעה באיזון האינסולין.

אני מטופלת בדיקור סיני אבל לא יכולה להגיד שזה מצליח כי אין הריון...
זה מביא לשיפור בכל מיני תסמינים וגם אם עוזר לנפש זה משהו.
שווה לנסות!!!

בהצלחה

תודה בוטן אני צריכה להתחיל איפשהו

אני אחפש מישהו באזור ירושלים ,כמו שכתבת שווה לנסות

נתנאלה2

New member
את כל כך אמיתית ומרגשת

מסתכלת לכאב בעניים!
ומדברת עם המציאות ההזויה והעקומה בעזרת ההגיון הישר,
ואין קול,
ואין מענה,
כן את צודקת לגמרי, זה שיש לך ילד אחד ולאחרת אין (עדיין) אינו מנחם,
צרת רבים נחמת טיפשים?
והנה אמנם לזו אין אבל לשנייה יש ארבע, למה זה אבא?
וזה שיש צרות גדולות יותר, גם זאת יודעת,
אבל זו הצרה שלך
והיא מרה! צרה צרורה, ארורה.
וכואבת!
גם עם אי היכולת לחכות אני מזדהה,
עכשיו שיבוא, לפני שעה, שעתיים, טוב נמתין מחר, אז עוד חודש? חודשיים?
כבר שנה עברה וחלפו שנתיים
נו? מתי?
וזה מקומם, שאננו יודעים מתי,
אבל זאת אני יכולה כמעט להבטיח, זה יקרה ויבוא,
רק עוד קצת, רק עוד מעט
ואז שוב תחזרי לחיתולים, לבכי , לבקבוקים,
נו כבר, שיבוא!

מק20

New member
מזדהה באופו מלא

הי, אני חדשה כאן כמוך. לא תיכננתי להירשם לאתר, אלא רק אחרי שקראתי את הודעתך. מה אומר? סיפורי הוא סיפורך. הכאב שתיארת מבעבע בי ורק הולך ומתעצם. גם לי, ילדה בת ארבע שנוצרה "במכה ראשונה" כמו שאומרים... מאז, שנתיים אנו מנסים. התחלנו בירור לפני חצי שנה כיוון שלא העליתי על דעתי אפשרות שיש מאחר וההריון הראשון הושג בכזו קלות. קראתי את שכתבת ולא האמנתי... אחד לאחד מה שתיארת. לעיתים אני מתבוננת בילדתי, נדהמת ומתפעלת ממנה ואז, במקום לתת לאושר להציף אותי, אני נמלאת כאב. כאילו מתבוננת בקסם הזה וכואבת שאין ואולי לא יהיה עוד אחד כזה, עוד קסם. כמוה. אני חיה/לא חיה. לא מצליחה באמת להנות. אנחנו לפני הפרייה כרגע מאחר ואצל בעלי התגלתה בעיית מורפולוגיה קשה. בהצלחה לשתינו....

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות...

אלה תחושות שיש להרבה נשים עם ילד אחד שרוצות עוד זה לגמרי לגמרי טבעי לחוש ככה.

שיהיה בהצלחה

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות...

זה לא כיף אבל אני חושבת שזה יותר מפחיד ממה שזה באמת.
מאחלת לך שההזרעות יעשו את העבודה, ובקרוב תהרי שוב.
את לא צריכה להתנצל שאת רוצה עוד ילד זה לגיטימי לגמרי, הרצון שלך בעוד אחד לא בא על חשבון אף אחד וכן זה כואב וצורב שאין עוד גם אחרי שכבר יש אחד.
וכל המחטטים בודאי לא מקלים על התחושה.

שיהיה בהצלחה

למעלה