אני רוצה להתחיל לגלוש בקייטסרפינג.. ניראה כיף רצח אני לא מבינה בזה כלום הגלשן שאני לוקחת פעם ראשונה זה לפי גובה\משקל? ושווה לקחת קורס לזה? או שאני יוכל ללמוד לבד..? תודה
היי, לגבי שאלתך אם צריך קורס, אז התשובה היא שחייבים לקחת קורס בקייטסרפינג, לא לקחת את הסיכון וללמוד לבד, ספורט הקייסטרפינג מצריך קורס הן מבחינה בטיחותית כלפי הגולש וכלפי הסובבים והן מבחינת כל שלבי הלמידה הנכונה כאשר הדגש הרב ביותר הנו למידת השליטה במצנח (קייט). לגבי הציוד, מומלץ בהתחלה להתחיל בגלשן 1.50-1.65 וזה גם תלוי במספר משתנים: במשקל גוף, מיומנות, ניסיון קודם בתחום הגלישה. בשלב מתקדם יותר כאשר תשתפרי תוכלי לרכוש גלשן יותר קצר שיותר יתאים לך להמשך 1.30-1.40 וכו'. לגבי מצנח - בממוצע כל גולש צריך שני מצנחים לפי הרוח - ככל שהרוח חזקה צריך מצנח יותר קטן, רוח חלשה מצנח יותר גדול. הגדלים המומלצים הנם: 12, 16 או 14, 10 (גם תלוי איפה מקומך בישראל ביחס לרוח וביחס לעונות כו') אני מציעה לך שבמידה ואת מחליטה כן ללמוד ואת כן רוצה בזה, תבצעי זאת רק בבית ספר מסודר עם מדריכים מקצועיים וכדומה. בהצלחה חגית עוז
היי, הכי קרוב שאני יכולה להציע לך, סוכן של H2O בחיפה : אסף אשד - 050-5677771 צרי עמו קשר , כרגע בגלל המצב אז קצת יותר בעייתי, אבל אני מקווה שבקרוב..... לגבי הגלשן, לכי על כיוון 1.50 בתור התחלה או 1.40 לפי הנתונים שהצגת, בהצלחה, חגית עוז