שלום חדשה

kristal 19

New member
שלום חדשה

דבר ראשון מזל טוב על הפורום החדש ובהצלחה. אני חולה על אליסה עוד מהפעם הראשונה שראיתי אותה במי הבוס. היא שחקנית טובה, וגם היא כזאת יפה, מהממת. נ.ב. סליחה שפתחתי הודעה חדשה, פשוט יש בעיה עם הפורום עכשיו ורואים רק שלוש הודעות ראשונות בפורום אז לא היה לי לאן לשרשר.

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

היי שמי נטלי בת 16 וכן גם אני חולה על אליסה אז.... שתהיה לך השתלבות נעימה וקלה

FRIENDSforever

New member
שאלוםם! ../images/Emo105.gif

אני מור בת 15 מראשון....ספרי קצת על עצמך.. זה סבבה לגמריי שפתחת הודעה חדשה, מגיע לך. את חדשה!! (בכל מקרה גל [המנהלת] תשרשר אותה לאיזה הודעה אחרת...) השתלבות נעימה בטוח תיהיה לך...

kristal 19

New member
אוקיי קצת על עצמי

אני כרמל מפ"ת בת 22 (נראה לי אני הכי מבוגרת פה [
] ) ת'אמת, תמיד אהבתי את אליסה בחשאי מאז שראיתי אותה בפעם הראשונה במי הבוס. אף פעם לא ממש חקרתי עליה ולמדתי את ההיסטוריה שלה, הורדתי פה ושם תמונות שלה, אבל שנפתח הפורום התחלתי לקרוא עליה קצת, ובאמת שנדהמתי תמיד ידעתי שהיא מדהימה, אבל לא היה לי מושג שהיא עוזרת לכל כך אנשים. עכשיו אני יודעת, היא פשוט חכמה, מדהימה וכזאת טובת לב. באמת אחת ששווה להעריץ!!!

always be me mc

New member
נעים להכיר אותך כרמל../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

המ. יש מצב שאת הכי מבוגרת פה(הפסקתי כבר לעקוב
) אבל אפשר לאהוב את אליסה בכל גיל נדמה לי. ושמחה לראות שבעקבות הפורום התחלת לגלות עליה דברים. אליסה באמת מדהימה! גם ביופיה
וגם באישיותה
(גם מהמשחק שלה אני מאוד נהנית
) אז כרמל אני מאחלת לך השתלבות נעימה
ומקווה שתמשיכי למצוא את הפורום מעניין ותאהבי אותה ביחד איתנו
אה כן אני גליה בת 18 מ-י-ם ושמחה להכירך
המ.. ואני לא חושבת שאמורים לשרשר הודעות על חדשים. אז זה בסדר אני חושבת שפתחת(מילא עבר קצת זמן מאז שמישהו חדש הצטרף לפה
)

FRIENDSforever

New member
שם מהממםםםם ../images/Emo105.gif

יש פה עוד כמה זקנות....*האמ*חן*אהמ*
טוב, כמובן שאני מסכימה איתך, וגם אצלי זה היה כך. ראיתי אותה במכושפות, הי תפסה לי חזק את העין...ואז ראאיתי שיש קומונה, (זה היה שעוד לא היה פורום) והצטרפתי....ללא הייתי כ"כ פעילה...ואז נפתח פורום...ועכשיו אני פעילה עד מאוד....

kristal 19

New member
בעיקרון

אני בת 22 ואת עוד מעט בת 22 אז אם אין פה מישהו מעל 22 אני כן הכי מבוגרת פה
. סתם בצחוק. אבל טוב לדעת שאני לא לבד
. נ.ב. ולכל בנות הפורום (יש פה גם בנים??), אתן ממש חמודות, תודה על קבלת הפנים היפה
.

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

שמי שלי..אוהבת מאוד את אליסה.. בת 14...אמ..וזהו נראה לי.. אני פה בשבילך-הכוונה אני אשמח לעזור לך בכל דבר.. תהני פה
שלי

West Doll

New member
ברוכה הבאה כרמל../images/Emo24.gif

אני בטוחה שתשתלבי כאן יפה ותהני כאן איתנו...כי אנחנו חמודים!! וחמודות
אז...אני חן ואני בת 17..ואני לא זקנה בכלל כמו שמור אמרה... אבל זה מגניב לך שאת הכי גדולה כאן...גמאני רוצה

מכושפת15

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

סליחה שקצת באיחור, שבוע עמוס
אז השתלבות נעימה.. אני מילנה, בת 15 מהצפון ואליסה אכן מהממת

למעלה