שלום, חדש, בלה בלה בלה...

avki

New member
שלום, חדש, בלה בלה בלה...

קודם כל, אני חדש! אליאב, בן 17.5, נעים להכיר! לפני כמה חודשים שמעתי שני אלבומים של רדיוהד, התלהבתי מ'פראנויד אנדרויד', והחלטתי לקנות את OK Computer. שמעתי אותו פעם או פעמיים, התלהבתי קצת מקרמה פוליס ומפראנויד אנדרויד, ועזבתי את הדיסק. לפני בערך שבועיים שמעתי אותו ככה במקרה, כי לא היה לי מה לשמוע ובדיוק קראתי עליו דברים טובים. מאז אני לא עוזב את האלבום לרגע, ומכור טוטאלית! חוצמזה, אמרתי, אם כבר הטקסטים והמוזיקה כל כך מדהימים, אני חייב לדעת עוד על הלהקה הזאת. נכנסתי לטאגליינס של הפורום, והתאבון שלי רק גבר. התחלתי לקרוא פה בפורום, ואני חייב להגיד שיש לכם אחלה פורום! ולי יש הרבה מה ללמוד מכם ^_^ חוצמזה, אני גם מכיר את גיל, צמח, חרטושה ויצחק, אז יש לי מי שיעשה לי כבוד

vegetable man

New member
הללו אליאב ../images/Emo11.gif

וטוב לראות אותך בין שחקני החיזוק שהבאתי מהפורום ההוא
אכן Paranoid Android שיר מיוחד באלבום הסוחף והממכר הזה, שגורם לחשוב אולי על רדיוהד כמי שמנסה לעשות פרוג, אבל החברים עצמם לא ממש מסכימים עם הרעיון, ואמרו שהם שונאים פרוג. אני ממליץ לך להמשיך לאלבום לפני, The Bends, עליו גם נדבר בקרוב.

יצחק 77

New member
ידעתי שאוקי קומפיוטר טוב אבל

אבל לא ידעתי עד כמה עד שאליאב הביא לי את הדיסק

avki

New member
../images/Emo45.gif רק תחזיר לו אותו כבר!

אין לי מה לשמוע מאז שמיכל לקחה לי את Dark Side of the Moon, ואתה לקחת לי את OK Computer, אולי שני האלבומים הכי טובים שלי.

kittycatbone

New member
חח../images/Emo6.gif ברוך הבא!../images/Emo24.gif

תהנה כאן בפורום!
מוזר שכבר מההתחלה לא התלהבת מהאלבום, אבל אני מניחה שאצל רדיוהד תמיד צריך קצת יותר מאחד או שתי האזנות לשירים כדי להתמכר ולהבין את הגאונות
למרות שגם אני חדשה יחסית ויש לי עוד הרבה "ללמוד" על הלהקה, אני ממליצה לך בחום להכיר גם את האלבום the bends ותאמת שפשוט את כולם... רק שרק בשביל שתדע, אחרי OK קומפיוטר הלהקה עשתה תפנית לא קטנה בסגנון שלה.. לא שהוא לא יפה והטקסטים עדיין לא מעולים

למעלה