שלום חדש בפורום אשמח לתשובה

שלום חדש בפורום אשמח לתשובה

לפני כשלושה ימים עמדתי ברמזור באור אדם , ופגעו לי פגיעה קשה ברכב שהוגדר TOTAL LOST מאחורה , תוך כדי עמידה ברמזור , האוטו ניזוק קשה אך אני יצאתי ללא פגע , לא ערבתי משטרה ולא הלכתי לבית הלחולים אך היום 4 ימים לאחר התאונה אני מרגיש כאבים בגב בכל מיני תנועות שאני עושה , שאלתי:מעבר לקבלת טיפול רפואי בקופא , מה עלי לעשות בנושא הפיצויים ? מה ההליך ? האם עלי לפנות כעת למשטרה ? אודה לתשובתכם המפורטת אילן

תאונת דרכים

פנה מיד לקופ"ח. במידת הצורך בקש הפניה לבי"ח לצורך ביצוע צילומי רנטגן. בהמשך פנה לאורתופד למעקב. אל תזניח את העניין הרפואי. פנה למשטרה ודווח על התאונה. דאג שיהיו לך כל הפרטים - שלך ושל הנהג הפוגע, לרבות מספר פוליסת הביטוח שלך (ביטוח חובה). עם האישור שתקבל מהמשטרה והחומר הרפואי שיצטבר בידיך (שמור הכל, גם קבלות על הוצאות בגין הטיפולים הרפואיים, לרבות הוצאות נסיעה - דלק אוטובוסים - מה שיש), פנה לעו"ד בעוד מספר חודשים לצורך המשך הטיפול. עוה"ד יכין פניה לחברת הביטוח שלך ויפרט את בה את נסיבות התאונה, הטיפול שקיבלת, הפגיעות שנגרמו לך, ההוצאות שהוצאת וההשפעה של הפגיעה לעתיד, בעיקר על כושר השתכרותך, במידה והפגיעה הותירה בגופך נכות. אם המו"מ לפיצוי מחברת הביטוח יצלח - מה טוב. אם לא - תוכל להגיש תביעה לביהמ"ש. עוה"ד יגבה את שכרו מחברת הביטוח, כקבוע בחוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים. לך לא יגרמו הוצאות בגין ניהול התיק, למעט הוצאות מינוריות בגין איסוף תיק רפואי (במידת הצורך) והוצאות בגין אגרת בימ"ש (שוב - במידת הצורך).

למעלה