שלום חדש בפורום!

Frchn

New member
שלום חדש בפורום!

מקווה להשתלב

yonti261

New member
ברוך הבא!../images/Emo140.gif

אולי תספר קצת על איך התחלת להתעניין במוזיקה קלאסית?אם אתה מנגן בכלי או שר?איזה מלחינים אהובים עלייך ואיזה לא?איזה יצירות חביבות עלייך במיוחד?איזה מנצחים ומבצעים אתה אוהב?איזה סגנון?איך היית מגדיר את הטעם שלך במוזיקה קלאסית?

Frchn

New member
אהלן!

אני מנגן על פסנתר, מנגן: קונצ'רטו מס' 1 של שופן, סקרצו ראשון של שופן, פרלוד ופוגה ברה מז'ור של שופן, סונטה של מוצארט מס' 10, Ondine מתוך Gaspard de la nuit של ראוול, וכמו כן אטיוד של ליסט שנקרא גנומרייגן (Gnomereigen), המלחינים האהובים עליי: שופן, פרוקופייב, רחמנינוב, סטרווינסקי, באך. מבצעים אהובים עליי בפסנתר: פוגורליץ', ריכטר, המלין ועוד רבים וטובים :)

yonti261

New member
על עצמי

גם אני מנגן בפסנתר (סיימתי זה עתה שנה שלישית).מהרפרטואר שניגנתי במשך השנים האלה:ואריאציות בסול מז'ור של בטהובן,סונטה בדו מז'ור מס' 5 של סקרלטי,קונצ'רטו בפה מינור למקלדת של באך (פרק ראשון) וקטעים מהספר של אנה מגדלנה,סיציליאנה ואטיוד של שומאן,סקרצו של בארטוק,יצירה בשם "מכונת כתיבה" של ז'ק איבר ואטיודים רבים של צ'רני.המלחינים האהובים עליי הם הנדל,רוסיני,מוסורגסקי,ברליוז וכו'.היצירות האהובות עליי הן קנטטות איטלקיות,קונצ'רטו לאבוב,משיח ודיקסיט דומינוס של הנדל,הספר מסיביליה ואוברטורות של רוסיני,אוברטורות וקונצ'רטו לקלרינט מס' 1 של ובר,קונצ'רטו לכינור ומוזיקה לחלום ליל קיץ של מנדלסון,פר גינט של גריג,דון פסקואלה של דוניצטי,גטא פריזיאן של אופנבאך,תמונות בתערוכה של מוסורגסקי,סימפוניה פנטסטית של ברליוז ועוד.התחלתי להתעניין במוזיקה קלאסית בכיתה ג' כשהשמיעו לנו קטעים מתמונות בתערוכה.עכשיו אני עולה לכיתה ז'.אני גם מלחין.זהו.ברוך הבא.

amitmis

New member
התבייש לך! ../images/Emo8.gif

למדת את גאספרד דה נויט - אונדין, ולא סיפרת לי ?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!!?!?!?! ואת גנומנרייגן?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????. אךי לא סיפרת לי! גנומנרייגן מהיצירות האהובות עליי. אה, ואגב, לאלה שלא מכירים אותו - קוראים לו מלכישוע. והוא גאון.

BanjoKazooie

New member
חב'רה אני מכיר אותו

FRCHN הוא פסנתרן מחונן מאוד. יצא לי לשמוע אותו מנגן. ברוך הבא לפורום !

למעלה