שלום...חדש בתחום הכביש...

• פותח הנושא morv
  • פורסם בתאריך

morv

New member
שלום...חדש בתחום הכביש...

רוכב שטח כבר כשנתיים ומעוניין לטעום גם מהכביש. יש לי אפשרות לרכוש אופני כביש ברמת כניסה - מרידה 901 עם הילוכי סורה מיד שנייה ושמורות מאוד בכ 1700 ש"ח שנת 2003 איך האופניים לרמת כניסה? האם המחיר סביר?בגדול למה לשים לב ברכישה??? במידה ו"הטעימה" תתגלה כחיובית...כמה מהר אופני הכניסה יהיו "קטנות"עלי?? תודה מור

gsprukt

New member
ונניח שהוא יגלה

שהם "קטנות עליו"? אז הוא ימכור ב-1500 ויקנה משהו שיותר יתאים לו. אז הוא כבר יהיה יותר מנוסה, יכיר את הניואנסים של אופני הכביש, סוגי שלדות, גלגלים וכל מיני דברים שמכירים רק אחרי שקצת מתנסים. עדיף מלקנות אופנים יקרים, ללא נסיון והבנה מה באמת מתאים, ואחר כך להתחרט על הקניה או לחילופין לגלות שאופני כביש זה לא זה. (וכבר היו דברים מעולם - רוכבי הרים שניסו ולא המשיכו) המרידה הנ"ל קיבלו בזמנו חוות דעת מצויינת ב"אופניים" ע"י אופיר הנדזל (מקווה שאני מאיית נכון). אני לא רכבתי...

IlanShacham

New member
אחלה אופניים

רכבתי עליהם במשך כמה חודשים, כ 2000 ק"מ, ולא היו שום בעיות - ההילוכים עברו באופן חלק ומדויק גם תחת לחץ. לא רואה שום סיבה שהם יגבילו אותך בפעילות כלשהי. בסופו של דבר מכרתי אותם כדי לעזור לממן שדרוג לאופני השטח... לגבי המחיר - האופניים עלו בזמנו כ 2600 ש"ח. 1700 נשמע סביר אם לא צריך להחליף שום דבר בקרוב (צמיגים, שרשרת וכו').

GAD333

New member
../images/Emo45.gifאני רק יכול לחזק את דברי אילן..

מזה כמה חודשים רוכב על כאלה ואין לי טענות .אופני כניסה בונבונירה
תתפלא... גם רמת "סורה" עובד טוב. בנשמתי רוכב שטח ושם מושקע הוני
ולכן "התפשרתי" ברמת אופני הכביש. אם השלדה "נקייה "בדוק את רמת שחיקת הגלג"ש ומעבר לזה ....סע בהנאה ובבטחה
ההשקעה שווה את התמורה.

yaia

New member
גם אני חושב ככה

באופני כביש אפשר לעשות הכל אם אופניים פשוטות פשוט יהיה קצת יותר קשה ופחות נוח אבל מתרגלים לי יש cannondale cad 3 (בערך שנת 98). לפי דעתי הם מתנהגים מאוד דומה לפינרלו סורפרייס של חבר שלי (וגם שוקלות כמוהם) חוץ מזה שהידיות של שימנו פחות נוחות לטעמי. תתחיל עם אופניים פשוטות במקרה הגרוע הלכו איזה 500 שקל לטרייד אין

מפלצות

New member
אבא שלי קנה בדיוק כאלה ללא

שום "פאק" באופניים עם ספידומטר וקליטים ללא נעליים ב1300 מאותה שנה וזה היה בפורים אשתקד אז תנסה להוריד במחיר אבל ככה הוא מרוצה מהן.

למעלה