שלום! חדש היני... תגידו מה דעתכם..

TheDUKE

New member
שלום! חדש היני... תגידו מה דעתכם..

אני משתתף בפורום אמנות ואני מצייר... כך שיש לי גישה טובה לציורים.. קומיקס מעולם לא הכנתי, והציורים שלי נוטים להיות ריאליסטים. אז הנה הציור הראשון שלי בדמות הראשונה שלי שהיא בעצם - אני!!! כן כן זה אני בציור... הסגנון לקוח מאתר שראיתי דרך הפורום הזה... אז החלטתי לעשות קומיקס עלי ועל חברים שלי... אני חושב שזה יצא טוב... הרגע סיימתי לצבוע במחשב את הציור.. אה ובגלל שאין לי סורק, צילמתי במצלמה דיגיטלית... וגם לא עשיתי אינקינג. לסיכום, מה דעתכם?

ailag

New member
חמוד

זה ממצלמה דיגיטלית? לא רואים.. כנראה עבדת על זה המון במחשב. הערות דמיון למציאות אין לי, כי זה לא אמור להיות דומה למציאות, ונראה שהאתה המצוייר דיי מרוצה מזה. נראה טוב. בקשר לצביעה, קצת מוזר שלשיער, לפנים ולמכנסיים יש גוונים, ולחולצה אין. חוצמזה, מומחים גדולים ממני עוד יעירו..

TheDUKE

New member
כן עכשיו שמתי לב לחולצה... תודה!

לא רואים שזה ממצלמה כי אני עובד די טוב עם פוטושופ... (בעל ניסיון כאמור)

TheDUKE

New member
עוד ציור שלי...

טוב עכשיו אני אעבור לדמויות אחרות...

moshikgulst

New member
יש פוטנציאל...

יש פוטנציאל. הסגנון ממש נחמד ורואים שאתה מצייר... יש מצב לראות עוד עבודות?

ailag

New member
קומיקס

זאת נראית דמות שמתאימה לקומיקס יותר מציורים, אבל קודם תנסה לצייר אותו מזויות שונות ובפוזות שונות. [היתה לי פעם דמות שהיתה ממש מגניבה כשהיא כועסת או כשהיא עושה "פרצוף אמיץ" וציירתי אותו טוב. ואז בפריים השני הוא היה צריך לעשות פרצוף של "אוף נו.." והסתבר שלא התאמנתי על זה בכלל ... וזה גם לא הלך עם המראה של הדמות. הוא היה צריך שינוי לוק קל.] אבללללל (and thats a big but) - לדעת לכתוב עלילה זה שונה לגמרי מלדעת לצייר. ואם אתה יודע לכתוב עלילה אנחנו עדיין לא יכולים לשפוט.

HackMachine

New member
אני רוצה לראות..

.. את הגרסה של העיפרון.. לא אהבתי את הצביעה.. אני יניח שאתה משתמש ב Photoshop (או ב PAINT SHOT PRO).. אז אני יתן לך טיפ (אולי כבר עשית את זה ואני סתם מזבל את השכל
) 1) תיצור שכבה חדשה אבל שתהיה מסוג Multiply. 2) עכשיו פשוט תצבע על השכבה הזאת ותראה איך שהצבע לא מוחק את הקווים אלא רק משחיר אותם אפילו יותר. זה ממש פשוט לעשות וזה נותן תוצאות טובות

yonabarak

New member
רוצים לראות קומיקס

החולצה האדומה מאוד לא ברורה מאיפה היא מגיעה ולאן היא הולכת, אבל כל השאר מגניב. יש עלילות? יש קומיקס?

TheDUKE

New member
בקרוב... יצרתי עוד דמויות שאני עובד

עליהן... ואפילו הלכתי לחנות לקנות עט נורמלי וטוב... וגם שני גליונות עבודה גדולים במיוחד ... עוד לא החלטתי איך העלילה תתרחש.. אם להעביר את החיים שלי על ציורים או להמציא עלילות ... (יש לי חיים די מעניינים ומצחיקים)

למעלה