שלום.. חדש ומחפש משחק..

• פותח הנושא ull
  • פורסם בתאריך

ull

New member
שלום.. חדש ומחפש משחק..

היי אני חדש ואני מחפש מהזה מלא זמן את המשחק הזה.. זה משחק של מגסון.. ואני חושב... שהיה יצור ורוד כזה בלי רגליים והכל והוא היה אוכל פירות.. דומה לחזיר הוא היה צריך לאסוף את כל הפירות ואז להכנס לתוך דלת ולעבור שלב.. הוא לא יכל לקפוץ.... רק שהיו לו טרמפולינות כאלה.. והיו מלא סולמות שהוא עלה עליהם. היו גם יצורים רעים שאם הם נגעו בו הוא נפסל.. מישהו זוכר??????.

ull

New member
לא...

אני לא מדבר על זה.. ההוא היה ממש נראה כמו חזיר ורוד ואני חושב שכשהוא היה עובר את השבל הייתה מחכה לו חזירה בדלת.. והוא היא צריך להגיע אליה ואז הם היו מתנשקים והיה לב כזה.. אממ הוא היה מגיע עם האוספים אני חושב.. כאילו היה משחק כזה של אוסף 90000 משחקים או משהו כזה.. והוא היה שם... אני חושב.

XplowBoy

New member
אהההההה נזכרתי

והאויבים שלו היו ירוקים כאלה נכון? טוב אני גם לא זוכר איך קוראים לזה

ull

New member
חחחחחחחחחחחח......[=

יש מישהו שזוכר אולי?

Piccolo

New member
אני יודע על מה אתה מדבר!

אני חושב.. קוראים לזה Nuts & Milk אם זה זה שבתמונה שצירפתי, אז תוריד מהלינק http://www.geocities.com/SiliconValley/Horizon/8830/pak2.zip זו חבילה של כמה משחקים ויש שם את המשחק הזה.. כלומר.. מהקלטות האלה של המגסון שיש שם מיליון משחקים.. שבתכלס זה רק 6 משחקים כאשר כל השאר חוזרים על עצמם בשלבים שונים או עם נשקים שלא מקבלים בהתחלה וכל מיני האקים כאלה.. קיצר מקווה שזה זה.. תגיד אם לא.. ותהנה :>

ull

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאא

סוף סוף!!!!!!!! חחחחחחחחח אכן.... זה המשחק!!!

Piccolo

New member
בכיףףף

זה נוסטלגיה טהורה זה.. :> ויש עוד המון שטויות כאלה.. כמו זה עם הטנקים וזה... אבל בטח כבר זה מעודכן אצלך הכל וזה.. :>

למעלה