שלום,חדש כאן +תעלמות שדורשות דיון.

Th3onE

New member
שלום,חדש כאן +תעלמות שדורשות דיון.

לדעתי. ^ אני מכיר כמה תעלומות בעולם שאין ממש שום דרך להסבירן.. לא מכיר רבות עליהם חוץ מכמה, התוכלו להרחיב\לספר\לחוות דעה? להלן הן!: (תמונות בהמשך (אולי! חחח) 1.משולש ברמודה. אחת התופעות המפורסמות והמסתריותבעולם. מדובר על אזור באוק' האטלנטי שנמצא בין שלושה איים והמרכזי הוא האי ברמודה. במהלך השנים נעלמו כלי טיס ושייט רבים באזור. יש טוענים כי זהו אזור עם "אנרגיות שליליות" או מגנטיות של כדור הארץ.. 2.קווי נאסקה. קווים אלו ממוקמים בחוף הדרומי של פרו בסמוך לעיירה-נאסקה. מן האוויר רואים כי קווים אלו יוצרים דמויות שונות שאיש אינו יודע כיצד הגיעו לשם. במקום יש כ70 ציורים! 3.תופעת קידוניה על פני כוכב מאדים יש אזור בשם זה, על פני אזור זה כפי שלווינים סיפקו יש מספר דמויות כשהבולטות מהם היא תצורת של פני אדם ומין מבנים אחרים כמו פירמדיות. 4.כדור האש בטונגוסקה. ב1908 כדור אש ענקי השתולל בלילה. לבסוך הוא התפוצץ בעוצמה שמשתווה ליותר מ100 פצצות אטום!. הדבר התרחש באיזור נידח והחריב מאות ק' של יערות . מדענים לא התקרבו לאזור במשך כ 19 שנה ןכשהגיעו הם לא גילו רמז ל"מטאור" שנחת שם. 5.איי הפסחא לאורך כל האיי פזורים מאות פסלים של דמויות שמבטם מופנה אל האופק. זהו.. בינתיים.. טרחתי אנשים תנו תגובות! ©TH3OnE

קודם כל- כל הכבוד לך... ../images/Emo13.gif

לכמה מהתעלומות האלה יש תיאוריות מעניינות בספרו של אריך פון דניקן-"מרכבות האלים". אני אישית מצאתי בו עניין ואני ממליצה לך לקרוא...

A L1

New member
גם אני קראתי!

וממליץ מאוד!!! גם על הספר "אלים מהחלל החיצון".

Nirrr212

New member
ברוך הבא..

אני חייב להגיד שעד עכשיו לא ידעתי מזה משולש ברמודה :p תודה על המידע.. ומקווה שתשתלב

balata2

New member
תשובות לחלק מהדברים

משולש ברמודה מסכים איתך בקשר לאזור מגנטי של כדור הארץ. על פני כוכב מאדים היה בתצלום ישן של נאסה כביכול פני אדם אבל בגלל. הטכנולוגיה הישנה התמונה נפגעה והיו מן קטעים שחורים שהם בעצם תקלה בשידור. כיום התמונה צולמה וזה פשוט מן מכתש חלק. בקשר כדור אש לדעתי האישית יש סבירות שזה ניסויים אטומים של אחת מהמעצמות ושאתה מדבר על מאה פצצות אטום אתה מדבר על פצצות מלפני 50 שנה... יום טוב

למעלה