שלום חדש כאן

tals56

New member
שלום חדש כאן ../images/Emo140.gif

היי,אני חדש בפורום למי ששם לב (או מי שקרא את הכותרת) ואני מעוניין ללמוד על תלת מימד מהאינטרנט ויש לי את התוכנה 3D STUDIO MAX לפי מה שהבנתי מהרבה אנשים זאתי תוכנה מקצועית לגמרי ואני מחפש מדריכים שכאילו יסבירו לי על התוכנה וזה... ואני חיפשתי בגוגל אבל כל מדריך למתחילים הוא בעצם כמו למקצוענים (לא מסבירים,עובדים מהר וכאלה) אז למישהו כאן יש מדריך למתחילים? (כאילו שמסביר על הפונקציות ואיך התלת מימד עובד וכו'...) בינתיים אני יודע קצת איך תלת מימד פועל,כמובן שהכל עדיין לא ממש ברור לי... תודה מראש!

tals56

New member
אובייקט התלת מימד הראשון שלי!

הנה עיפרון שאני עיצבתי (בעצמי,ללא מדריך אלא מעיפרון שיש לי כאן ליד המחשב) אני יודע שזה לא נראה ממש מקצועי,וזה לא ממש מדוייק כי אני לא יודע איך לכוון את הרדיוסים בפוליגונים... אבל אני חושב שזה דיי נחמד יחסית לאובייקט ראשון לא? תמונות:

מיכאל ג

New member
מזל טוב ובהצלחה

זה אחלה בתור מודל ראשון, רק תעשה טובה תיפטר מהרקע האדום, זה צורב לי ברשתית של העין. הכי טוב רקע לבן.

eldarinn

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo42.gif

אמנם עם רקע לבן יש אפשרות שלא יראו את המחק אבל אם תעשה לעפרון צל...זה כבר סיפור אחר!

tals56

New member
אממ הזכרתי שאני מתחיל

בקושי אני יודע להפוך סילינדר לאדיטאבל פוליגון אתה רוצה שאני יעשה הצללה?!

Druyanizem

New member
לא כזה מסובך

ליצור צל בסיסי... תיצור מקור אור, תסמן בוי שיהיה צל.... ויש לך צל :)

Druyanizem

New member
אתה הולך לכפתור

create יש לך שם אייקון של תאורה.... תוסיף בתור התחלה מקור אור מסוג OMNI ותשים אותו בסצינה ואז יש לך בצד ימין של המסך את כל ההגדרות. תעשה וי על הצל

BigFatBaby1

New member
אל תשכח להוסיף משטח גם כן בצבע לבן

שיקלוט את הצל שהאור מטיל מהאובייקט שלך... או שפשוט לך על רקע שחור :)

למעלה