שלום , חדש כאן .

• פותח הנושא Pawel
  • פורסם בתאריך

Pawel

New member
שלום , חדש כאן .

ראיתי שאנשים חדשים פותים פוסטים "אני חדש כאן" אז לכן החלטתי לפתוח פוסט ולהציג את עצמי . שמי פבל שאולוב אני גר בפולין קטוביצ'ה (דרום פולין) 20 דקות מקרקוב אני מאוג נהנה לגור בפולין , השלווה הנפשית , האנשים החמים , פעם ראשונה שאני לא כול כך סובל מהעבודה (מחשבים) . למי שקרה "פוסטים" שלי אחרים חוץ מזה וודאי הבין כי אני נגד הטיולים לאוושויץ' או לכול מחנה השמדה אחר בפולין כי בפולין יש כול כך הרבה יופי מחוץ למחנות השמדה נכון זה דבר בלי נפרד אבל עשו מפולין מחנה השמדה . כמו שיש אנשים שהמניע שלהם לסוע להולנד כדי לעשן קצת , ככה יש אנשים שנוסעים לפולין שהמניע שלהם הוא מחנה השמדה (נשמע איום !) בכול מקרה אני אשמח לעזור בכול דבר בין אם זה "טיפים" לנסיעה בין אם זה תירגום מפולנית לעברית (למרות שהפולנית שלי דיי חלשה) בברכה , פבל !

חייםלוי

Member
מנהל
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני מבין שאתה נהנה לחיות בפולין ושאתה לא ממש בעד המסעות. אין לי בעיה עם זה. יש רק דבר אחד שהפורום הזה נועד למי שיוצא למסעות האלה שכוללים בהכרח מחנות ריכוז וגטאות. המסעות נועדו ללמד את הנוער את מה שהיה, ומה לעשות והמחנות המרכזיים היו בפולין ורוב יהדות אירופה מכל הארצות הושמדה בפולין. הפורום לא מיועד למי שרוצה לנסוע לטייל ולנפוש בפולין כי אם עבור אלה שרוצים ללמוד ולהכיר את עברה של יהדות פולין, לא את הפולנים, ואת מה שעבר עליה ועל יהדות אירופה בשואה. אתה מוזמן לפורום תרבות פולין שהוא יותר מתאים לראייה שלך מהפורום הזה.

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gifאהלן פבל ../images/Emo13.gif

כמה זמן אתה גר בפולין
מה זאת אומרת "פעם ראשונה שאני לא כ"כ סובל מהעבודה [מחשבים]"
לא הבנתי אתה צודק, פולין יפה מאוד, אולי חבל שהקונוטציות שעולות בנו קשורות קודם לשואה ומלחה"ע השניה ואחר כך לכל השאר.

Pawel

New member
Pukipsey007

אני גר בפולין כמעט שנה מתי שאמרתי שאני לא כ"כ סובל מהעבודה התכוונתי התנאי העבודה הרבה יותר נעימים לא רק השכר אלא האוירה אולי זה בגלל שאני עובד בחברה של 20 איש שעוסקת בעיקר בהקמת אתרי אינטרנט .

למעלה