שלום חדש פה אפשר להצטרף? אני בעוד חודשיים יהיה בן 19 אני מאשקלון לפני גיוס אפשר להצטרף או קטן מידי?
א איגור הסטלן New member 6/9/06 #1 שלום חדש פה אפשר להצטרף? אני בעוד חודשיים יהיה בן 19 אני מאשקלון לפני גיוס אפשר להצטרף או קטן מידי?
א איגור הסטלן New member 6/9/06 #2 למה לא מגיבים?גזענים? אני רוצה להבין אתם גזענים בגלל שאני רוסי לא מגיבים?
M magenta73 New member 6/9/06 #3 ממש לא גזענים... אתה באמת חושב ככה?... האנשים בפורום הזה קצת יותר מבוגרים, בסביבות העשרים פלוס, אם לא שלושים ככה. אני פשוט לא ראיתי את ההודעה, בכל מקרה, ברוך הבא.
ממש לא גזענים... אתה באמת חושב ככה?... האנשים בפורום הזה קצת יותר מבוגרים, בסביבות העשרים פלוס, אם לא שלושים ככה. אני פשוט לא ראיתי את ההודעה, בכל מקרה, ברוך הבא.
ס סימפתי New member 6/9/06 #4 איגור, ברוך הבא לפורום ובהצלחה איגור יקר, למיטב ידיעתי, אין בפורום הזה, כל גזענות. רוב תושבי הארץ הם שעטנז של עידות ועולים לשעבר. ברום הבא. בהצלחה
איגור, ברוך הבא לפורום ובהצלחה איגור יקר, למיטב ידיעתי, אין בפורום הזה, כל גזענות. רוב תושבי הארץ הם שעטנז של עידות ועולים לשעבר. ברום הבא. בהצלחה