שלום חדש פה למישהו יש מושג מה עושים

נמר211

New member
שלום חדש פה למישהו יש מושג מה עושים

כשיש האנג אובר אחרי לילה של שתיה וערבוב אלכוהול? הרגשה כזו של חולשה ובחילה וגועל בכל הגוף?ואל תתנו לי מרשמים של תרופות אני לא נוטל אותן תודה מראש

כנס

כמה שיטות יעילות: 1.אני ממליץ לפני התחלת שתיית אלכוהול לאכול 2 פרוסות לחם עם חמאה. 2.יום למחרת שתייה מרובה המלצה שלי היא יוגורט . 3.עוד המלצה מרעננת היא, לפני שאתה נכנס לישון והעברת לילה עם הרבה אלכוהול קח כדור אדביל (אשר יש אומרים הומצא לחמרמורת (האנגאובר). 4.שתיה מרובה של מים וארוחה טובה ביום למחרת גם המלצה טובה. אלו שיטות שלי עוזרות לא בהכרח יעזרו לכל אחד אז כך את זה בע"מ! חג שמח

shanhen

New member
אין טוב בלי רע

לסובל מחמרמורת (כך זה נקרא בעברית), אין לי פטנטים יותר ממה שצויין לעיל, פרט לעובדה ששתיית מים מומלצת לפני שהולכים לישון ולא רק בבוקר למחרת, שכן אחת התוצאות של שתייה מרובה היא התייבשות, והיא זו שגורמת לכאבי הראש. אני מניח שישנם אתרים רבים למרבים בשתייה בהם ניתן לקבל המלצות חמות איך להמנע מ"זנבת הסבאים" (לא תאמינו, כך רצו פעם באקדמיה ללשון עברית לקראו להנג-אובר). מה שכדאי אולי לחשוב הוא האם כל הסיפור הזה בכלל כדאי? האם שתייה מרובה אכן שווה את ההרגשה של היום שאחרי? מי ששותה כדי להנות מהטעם ו"יודע לשתות" לא סובל מהנג-אובר. אבל, זו כמובן בחירה אישית של כל אחד. נחום

למעלה