שלום :) חדש פה עם כמה שאלות..

• פותח הנושא garbo
  • פורסם בתאריך

garbo

New member
שלום :) חדש פה עם כמה שאלות..

התחלתי לפני כשלושה שבועות יוגה באופן רציני (לפני כן קראתי ספר ותרגלתי.. לא בריא במיוחד). יש לי כמה שאלות ששכחתי לשאול את המורה שלי ולא נעים לי להטריד אותו בטלפון אז אני מטריד אתכם.... 1. בתנוחת קוברה עד כמה הלחץ על הידיים אמור להיות מינימלי? (או בכלל לא!?) 2. בתרגיל של הרמות רגליים אני דיי חלש ואני רוצה לתת אקסטרה בתרגיל הזה. הבעיה היא שאני צריך לדעת מה התרגיל המשלים של התרגיל הזה כדי להכפיל גם את הכמות שלו 3. כל פעם שאני עושה הרפיה על הגב, אני מרגיש מן לחץ כזה בגב התחתון (כאילו השריר תפוס), קשה לי להסביר את התחושה.. מוכר למישהו פה? זה נורמלי? 4. בתרגילי חימום יש תרגיל שבו אני נמצא בישיבה על 4 ואני צריך למתוח את היד קדימה (וכן עם היד הנגדית), מה העיניין של התרגיל? הוא דיי קשה לי, היד השנייה (זאת שנמצאת על הריצפה) רועדת לי.. זה בסדר? 5. בתנוחת כלב, עד כמה שריר התאומים אמור להימתח? או שאני אמור להרפות אותו לגמרי בלי להרגיש שום לחץ עליו? 6. יש פעמים שאני עושה קוברה וכלב אחד אחרי השני ואחרי כמה פעמים שורש כף היד מתחיל לכאוב לי, לא מומלץ להמשיך עם זה? עדיף שאני אעשה את הקוברה לאורך היד ולא רק על כף היד? תודה רבה לכם
שבת שלום..

למעלה