שלום, חדש פה...

yonatan230

New member
שלום, חדש פה...

יצא לי לקרוא פה קצת בפורום והוא ממש אחלה מקום יש לי כמה שאלות בעניין תאילנד ובכלל קודם כל הבנתי כבר שזה לא כלכך פשוט לפתוח עסק בתאילנד, אני אישית עדיין לא הייתי בתאילנד אבל אני מתוכנן לטוס עוד חודשיים בערך. אז ככה עלו לי מספר רעיונות בראש למקרה שאני אחליט לפתוח עסק, כמו מסעדה קטנה, פלאפל, פאב. אתם מוזמנים למצוא את כל הדרכים לומר לי למה לא כדאי.... כי לי קשה לראות אותם כרגע דבר שני: פתיחת אתר אינטרנט למטייל בחו"ל ולשוהים בחו"ל זה דבר מאוד יעיל אבל בגלל הסיבה שעדיין לא הספקתי ממש לטייל בחו"ל אני לא ממש יודע איזה דברים יוכלו לעזור למטיילים או לשוהים בחו"ל כמו אפשרות לביצוע שיחות וידאו, פתיחת כרטיס אישי למטייל, העלאת תמונות, צ'ט, מצלמות רשת מכל העולם,המלצות, דיווחי מזג אוויר, מפות וכו' אשמח אם תביאו רעיונות שניתן לשלב באתר כזה תודה יונתן

קרלטון

New member
תעשה חיפוש בפורום

הנושא נטחן עד דק. חפש הודעות שלי ושל benkok. אולי כדאי באמת פעם אחת ולתמיד ללקט כמה שרשורים טובים ולשים במועדפים. לנקודה השנייה.. יש הרבה אתרים כאלה, מן הסתם כדאי שתטייל קצת (גם בחו"ל וגם.. .באינטרנט) והדברים יהיו הרבה יותר ברורים.

ישראל1948

New member
לא היית בתאילנד-ואתה כבר רוצה לפתוח עסק......

אני חושב שהבנתי מה כתבת . תבוא. תטייל כמה חודשים ואז תחליט בכלל אם בא לך על תאילנד

למעלה