שלום, חדש פה

qazqaz14

New member
שלום, חדש פה

אני מחפש המלצות לספרים בסגנון הז'אנר של טרילוגיית "חומריו האפלים" מאת פיליפ פולמן. סיימתי לקרוא את המצפן הזהוב בתוך כמה שעות, ואני ממש בתחילתו של "הסכין המעודן" (הספר השני בטרילוגיה).
לא מחפש דברים כמו משחקי הכס וכאלה, כי אני לא אוהב יותר מדי פנטזיה ושטויות כאלה, אלא יותר מסעות, מסעות בזמן, עולמות מקבילים, זוהר צפוני, כוכבים, חלל וכל מה שקשור לדברים הללו.
כמו כן, אני רוצה לקנות הרבה ספרים במכה אחת. האם יש אתר שאפשר להזמין ממנו נגיד טרילוגיות או כמה ספרים יחד והכי חשוב שיהיה זול(!!!).
אני רואה שסטימצקי וצומת ספרים הם יחסית יקרים, וגם המבחר שם בז'אנר שלי (גר באשדוד, הייתי בכל הסניפים של החנויות האלה כאן) דל מאוד ולא ממש מצאתי ספר שהייתי חייב לחטוף אותו ולקרוא.
תודה מראש!

NisanMaster

New member
לא יודע אם זה עונה לז'אנר שלך

אבל הספר "גוף מארח" של סטפני מאייר נחמד מאוד ובהחלט עונה להגדרה של מד"ב לייט.
וד"א - לא ממליץ לך סתם לרכוש הרבה ספרים ללא מבצע משמעותי.
&nbsp
אם תהיה באזור כביש החוף - גלילות, אז תנסה אולי בסינמה סיטי בחנות הזולה "ספרים בכפר" (יש מצב שהם כבר נסגרו).
&nbsp
בנוסף יש לך במתחם של היכל יד-אליהו (חנוקיהו-מאבטיחים או איך שלא קוראים לזה עכשיו) חנות-מחסן של ספרים ושם
מוכרים 7 ב-100 ש"ח.

אז אתה נכנס לפורום שנקרא מדע בידיוני ופנטזיה

ומבקש המלצות לספר, אבל לא משחקי הכס וכאלה "י אני לא אוהב יותר מדי פנטזיה ושטויות כאלה" ואז מתפלא למה לא עונים לך. שויין.

נתחיל - עברת על הסיפריות הציבוריות אצלך? הרבה יותר זולות מכל מקום אחר, ורובן גם יכילו ספרים שכבר לא מדפיסים.

בנוגע לספרים מומלצים שאולי תאהב : מלבד הכלב ומעבר של קוני ווילס.

מיכאל ג

New member
קשה להמליץ על משהו עם בקשה כזו

כי אתה אומר שאתה לא רוצה פנטזיה אבל הספר היחיד שהזכרת הוא ספר פנטזיה.
וגם כי אין ממש ספרים דומים לסדרת המצפן הזהוב. אולי סדרת אמבר של רוג'ר זילזני?

למעלה