שלום ^-^ חדש פה

Eagleheart

New member
שלום ^-^ חדש פה

הגעתי לפה דרך פורום פאוור מטאל . וכמובן אני אוהב את נייטויש .כול מקרה מה שהם היו עד האלבום האחרון , מקווה שהם ישארו באותו כיוון שהם הוי ולא יהפכו ללהקה של מיינסטרים , ושיעשו יותר כסף ממוזיקה איכותית , כזו שאני אוהב . הנושא הזה חרוש אבל אני אגיד את דעתי בנושא , מה שלא יהיה הם לא יהיו מה שהם היו , וקהל השומעים שלהם ישתנה ונורא יכאב לי אם אני ארצה להפסיק איתם כי לדעתי היה להם עוד לאן להתפתח ועוד הרבה מוזיקה שווה שיכלו לעשות , ולתת לנו להנות !!! זהו

ברוך הבא../images/Emo24.gif

מה עם קצת פרטים על עצמך?שם?גיל?שיר אהוב וכאלה?:) באלבום האחרון הם די שינוי כיוון,ודווקא הרבה אנשים פה לא אוהבים את הכיוון הזה
אני דווקא מקווה שהאלבום הבא יהיה דומה לווישמסאטר,או כיוון שונה לגמרי שהם עוד לא ניסו. בכל אופן,אני קארין. תהנה פה

Eagleheart

New member
כן...... מרוב שרצית להגיד

דברים חשובים שחכתי לומר פרטים , אני יורי בן 19 מאופקים . אתם יכולים לקרוא לי גם רועי ^^

Super Alonit

New member
האאא

שלחתי הודעה ולא שמתי לב שכבר ענית.
בכל מקרה, נעים מאוד!
ואיפה זה אופקים? :X

Eagleheart

New member
אופקים זה חור

אבל אפילו לא יצא לך לשמוע עליה , זו עיר אחרי הכול ,בערך . אבל זה כאב XD

Eagleheart

New member
וזה בדרום , אני בכלל לא מרוכז עכשיו

קפה והכול יהיה בסדר

Super Alonit

New member
עזוב, אני לא יודעת איפה ת"א על המפה

אז אל תצפה ממני להרבה.
(אני כן יודעת איפה ת"א על המפה- זה סתם בשביל ההגזמה. אבל בתכלס אני מזה לא מתמצאת במקומות בארץ)

Super Alonit

New member
ברוך הבא! ../images/Emo9.gif

אני די מסכימה- הם לא יחזרו להיות מה שהם היו פעם אבל אני מקווה שאולי השינוי הזה יעשה טוב לנייטוויש ושהם לא ישתנו אלא ישארו טובים כמו פעם ואולי אפילו ישתפרו.
וכמו אלה שמעליי גם אני דורשת פרטים.

danduuu

New member

אני דנה, כמעט 18 מק.אתא :) אנג'וי

אני ורד :) כמה זמן שומע נייטוויש? ואלבום אהוב שלהם? :) חלקנו גם לא אוהב את האלבום האחרון ככה שאתה בחברה טובה:]

Eagleheart

New member
שמתי לב שלא עניתי על כמה שאלות

שירים שאני אוהב שלהם Beauty and the Beast לכול מי שראה את ההופעה שלהם אז בטח ראיתם איך טאריה מעודדת את הקהל , וזה שיר במיוחד בפתיח ממש מזימן Astral Romance The Kinslayer עוד פתיח בן זונה Nightquest Planet Hell ובגדול אני אוהב את כול השירים שלהם, אבל אלה כמה שאני רואה כמיוחדות במינן, יש עוד אני חושב וככה אני שומע נייטויש לפחות 3 שנים אולי אפילו יותר

TheImpactBoy

New member
היי רועייייייייי לא יורי! רועיי!!

מה שלומך? אני אביעד. תראה, אני מסכים עם עניין של שינוי הכיוון. אבל לא שזה כזה רע. כי הם גם אישהו פתחו את עצמם... ONCE הרבה יותר מלא באינסטרומנטלים אמיתיים מאשר אלקטרוניים... (מה שהוריד לתומאס קצת מהעבודה).. ו GHOST LOVE SCORE... שאנחנו מדברים על הפקה יוצאת מן בכלל.. ושיר בן זונה בכללי... אתה באמת לא מצליח להנות לשמוע את WISH I HAD AN ANGEL? שיר כזה חיי ומקפיץ... אני כזה משתגע כשאני שומע אותו... במיוחד בפזמון.

למעלה