שלום,חדש פה...

aialon

New member
שלום,חדש פה...

שלום לכולם/ן אני בן 34 מתל אביב לא האמנתי שיש עוד אנשים כמוני... זה מדהים לראות שיש עוד שלא מעוניינים בסקס... ככה...אני אף-פעם לא מי יודע נמשכתי לסקס... ההתנסות הראשונה שלי היתה בגיל 26 וזה היה נחמד...אבל מצד שני ראיתי את זה מגעיל... כבר שנתיים לא הייתי עם מישהי ואני לא מרגיש שום צורך, אז אני נכון מאונן לפעמים...אבל רק בשביל פורקן... אני ממש לא אנטי נשים פשוט כמו שהמצב קיים בימינו,זה לא זה... גבר מחפש אשה בשביל סקס/יופי, נשים מחפשות רושם .יופי ובטחון כלכלי... אז זה ממש קשה למצוא מישהי... אנשים אומרים שיש קשר בין סקס לאהבה, לא יודע מה הקשר בין אהבה לסקס, אין לי מושג... אומרים לי שאני דפוק ובלי סקס טוב הבחורה תברח לך... אני לא קונה את זה! אם אני אוהב מישהי , אני לא אוהב אותה בשביל מה שיש לה בין הרגליים... אני אוהב את האשיות שלה, את זה שהיא תהיה שם בשבילי ותבין אותי ותקבל אותי כמו שאני..למה חייבים סקס??? אני לא אגיד שאני לא נמשך לנשים..אני מאוד נמשך ומהר...אני רק פשוט חושב שזה לא חייב להיות עם סקס... הייתי רוצה למצוא מישהי שבאמת לא חשוב לה סקס...אבל כן חשוב לה האהבה! זה משימה קשה אני יודע...אבל יש תקוה... בכל מקרה אני מאחל לכולם/ן פה למצוא אהבה , כי זה קשה בלי מישהי/ו לידך... בהצלחה לכולם/ן!!! :)

gabriel1349

New member
שלום.

אם אתה מחפש קשר עם מישהי- אתה יכול ומוזמן לפרסם בלוחות למעלה בכחול את מה שאתה מחפש ודורש או לא דורש
בכל אופן, לא הבנתי אם אתה מרגיש עצמך כאחד שיש לו חשק מיני נמוך או אחד כזה שבכלל אין לו כי זה משהו שתצטרך להבהיר ולהסביר במידה ותצא עם מישהי שהיא א-מינית לחלוטין. מה שלא יהיה- אתה צודק אין קשר בין אהבה לסקס, זה די מה שנקרא שטיפת מוח לא ברורה .. בהצלחה בלמצוא מישהי מתאימה

queen helen

New member
../images/Emo135.gif ברוך הבא!

ת'אמת? עד היום הסתדרתי בלי בן זוג (לא ממש מבחירה, אלא בגלל הא-סקסואליות), ולרב זה לא כ"כ נורא, התרגלתי! יהיה מוזר להתחיל לחיות עם מישהוא לידי פתאום באמצע החיים... (לא שאני לא רוצה, אבל...)

למעלה