שלום חובבי הפינק

• פותח הנושא zoe5
  • פורסם בתאריך

zoe5

New member
שלום חובבי הפינק

שלום לכולם-אני זוהר......אני חדשה וצעירה. למרות שאני צעירה-בבקשה אל תתייחסו אלי ככה-זה מציק!(תמיד בפורומים שהרוב גדולים יש חוסר יחס לקטנים!) אז לאחרונה התחלתי לשמוע את פינק פלויד ויש לי דבר אחד להגיד-הם ענקיים!(חידשתי במשהו?) אני ממש רוצה להתעמק יותר בנושא הלהקה אז באתי לפורום=) מקווה שיש פה אנשים נחמדים. יש לכם אינפורמציה חשובה לתת לי על הלקה?הפורום? או כל אינפורמציה? שיהיה לכם יום מצויין!:)

שלוםםםםם ברוכה הבאה לפורום פ"פ

נקווה שתלמדי המון על הלהקה האדירה הזאת ואל תדאגי את לא היחידה שצעירה פה יש פה את אורי שלא גודל אף פעם!
סתם הכל בחברות אז תהני הרבה פה ודרך אגב אני מגל נעים להכיר...

oribarak

New member
אני פיטר פן!!!

אני בן 15-17(חמשעשרה מינוס 17, לא 15 עד 17)

oribarak

New member
ברוכה הבאה..תרשי לי להגיב לך קצת :)

גם אני צעיר..לא חדש, אבל צעיר אני בן כולה 15 :)..15 וחודש, אז זה שאני מזוקן ומגודל זה לא אומר שאני גדול אינפורמציה חשובה?רק תשאלי...יש לנו פה מומחים.. הפורום?פורום מאוד מגובש, אחלה פורום, הכי טוב בתפוז יום טוב :)

Elinor BC

New member
ברוכה הבאה זוהר =) השתלבות נעימה

ויש לך שם יפה.. ואת מוזמת לקומונה החברתית של הפורום: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=1819

נימרודל

New member
הלו-הלו!

ברוכה הבאה :) אל תדאגי את תשתלבי פה מצויין, אנחנו אנשים טובים... בעיקרון.... :| אה, ובואי לקומונה החברתית של הפורום- ככה תכירי פה אנשים קצת יותר טוב וכו'...

zoe5

New member
יאו אתם לא יודעים איך ריגשתם אותי

חחחחח תודה לכולם:):):):):) אתם ממש ממש נחמדים-חשבתי בהתחלה שכולם פה הם חובבי פנק פלויד עוד מהיווסדה וכאלה יום מצויין לכולם! וצעירה זה אומר שרק עוד חודש יהיה לי 16(אבל אני ביא'!)

למעלה