שלום חוזרת לעדכן...

sweet pita

New member
שלום חוזרת לעדכן...

אוף איך שהזמן טס. גם לכן זה קורה??? הנה מאיה המתוקה היתה בת 5 חודשים ביום ראשון. אז כמובן שמחתי והכול אבל הצליחה להתגנב לי גם מחשבה מבאסת..מה?? חימשה חודשים ועוד לא הורדתי הכול??? זה מלא זמן!! אז נכון שרק אחרי 6 שבועות התחלתי לשמור והאמת היא שמהקיסרי לקח לי 3 חודשים להחלים. אבל עדיין 5 חודשים
בכל מקרה ישבתי לעודד את עצמי קצת אז מהחדר לידה עד היום בבוקר הורדתי 23.5 קילו. יש לי עוד 4 קילו להגיע למשקל שלפני הלידה ואז עוד 20 להגיע למה שהייתי חצי שנה לפני ההריון. בקיצור אני חצי מהדרך.... הכי קשה לי זה להכניס את ההתעמלות : בבוקר אני ממש בטטה ובערב אין לי כוח. מתי אתן מתעמלות ואיך? אוף יצא ארוך...
תמר טורונטו

אתי אתי

New member
יופי לשמוע ../images/Emo13.gif

יפתי, מה זה 5 חודשים לעומת כל החיים...
, אחרי לידה הקצב מאוד משתנה, כך שאת מצויינת בקצב שלך, העיקר לאכול כמו שצריך ולא לבלוס, ולהתמיד להתמיד להתמיד... לגבי פעילות גופנית, הכי קל לי זה בבוקר, לפני שהיום "מתחיל". פשוט לקחת החלטה בערב לפני, ולנעול נעלי ספורט על הבוקר...

sweet pita

New member
תודה ../images/Emo13.gif

איך החיים בקאלי? חטפת שוק מהגודל של המנות?

קלריסה

New member
כל הכבוד, מיס טורונטו

הצלחת יפה מאוד גם אני נאבקת עם שגרת הספורט מקווה שאצליח. איזה ספורט את אוהבת לעשות, כך שיש סיכוי שתתמידי בו?

sweet pita

New member
תודה רבה מיס K

אני עדיין מרגישה שהדרך ארוכה.... אני עושה ספינינג : כרגע בין 2-3 מנסה להגיע ל3 ו2 אימוני משקולות...אבל אין לי זמן!!

למעלה