שלום!!! חזרנו!!!

koval10

New member
שלום!!! חזרנו!!!../images/Emo160.gif

חזרנו לארץ
אתמול לפנות בקרת באיחור של כ-8 שעות. בחיים לא רציתי לחזור כל כך... אני סובלת כרגע מהבדלי שעות, אבל הכי חשוב, הניטוח הצליח, דניאל מרגישה טוב. וגם הבנתי, שלו לא היה קורה מה שקרה לגיל, הבן היקר שלי לא היה באפשרותינו לעשות בשבילה את הניטוח הזה. כמה שזה נשמע נורא - חיים תמורת חיים. היא קיבלה הזדמנות להבריא בזכות גיל, שנפטר לפני 8 חודשים. חברים, וזה לא הכל. ב-26.8 אנחנו צריכים להיות באוקראינה, קיבלנו הודעה שיש ילד שמחכה לנו
זה קצת מהר וקצת הכל ביחד, אבל... זה עוזר לנו לא להתרכז רק בדבר אחד, זה נותן תקוות לדשות לי כאישה ולנו כמשפחה. אני עקבתי אחרי כל מה שקרה כאן בפורום, לא תמיד היה לי מחשב ולא תמיד יכולתי להשתתף בנושאים העשובים שעלו, אבל כל פעם שנכנסתי לכאן ראיתי שיש אנשים שדואגים לי ואחד לשני, יש אנשים עם לב רחב, פצוע קשה, אבל טוב וחם, שיש בו מקום גם למישהו אחר.
תודה רבה לכולם על התמיכה האינסופית שקיבלנו, אין לכם מוסג מה זה עושה, כשאתה נמצאה אלפי קילומטרים מהבית והילדה היחידה שלך מאושפזת בטיפול נמרץ... חיבוק חם לכולם, מעריכה ואוהבת את כולכם

eaz1514

New member
../images/Emo104.gif ברוכים הבאים עם חדשות נפלאות ../images/Emo65.gif

אתן לך לנוח מגיע לכם !! שבת שלום חיבוק גדול דגול אילנה אמא של רונן

מני910

New member
"כי אין אהבה בעולם כמו אהבה של אימא"

לא נמאס לך מהסיסמה הריקה מתוכן להזכיר לך את נמצאת בבלוג של אובדן היקר מכל ואת עם מנטרה מטומטמת שכזאת יש אבות סבים סבות אחים ואחיות שכואבים לא פחות מאימא ובהרבה מקרים יותר אז בבקשה ממך תני לאחרים להתבטה ולנסות להרגיש ביחד אני למשל חד הורי שאיבדתי שני ילדים

שרון123

New member
כל אחד רשאי לכתוב בחתימה שלו

את המשפט שהכי מדבר אליו. לא חושבת שצריך להזכיר למישהו כאן איפה הוא נמצא, בטח ובטח שלא לאילנה. היא לא אמרה שהכאב של אבות הוא פחות משל אמהות, ואני גם בטוחה שהיא לא חושבת כך. היא הרי חיה עם אב שכול בעצמה. מילים כמו "מנטרה מטומטמת", "לא נמאס לך מהסיסמה הריקה מתוכן" לא מקובלים כאן. ואם תעיין מעט בפורום תמצא שאין כמו אילנה לתת לאנשים להתבטא ולנסות להרגיש ביחד. לכולנו כואב, וכל אחד כאן מכורח הנסיבות, מרוכז בעיקר בכאב של עצמו. ועם זאת ביטויים לא ראויים לא יתקבלו כאן. בלי קשר למה שכתבתי, צר לי כל כך לקרוא על האובדן שלך. שני ילדים?!? זה נורא ובלתי נתפס. הם נפטרו יחד באותן נסיבות? או שאין קשר בין שני המקרים? אתה מוזמן לספר ולשטף

מני910

New member
כל אחד ראשי

כל מה שאני מנסה לומר שישנה אוכלוסיה גדולה שהשכול והאובדן של ילדים ויקרים שאבדו להם ובכללם אבות שגידלו את ילדהם לבד כשהאמא אפילו לא הורידה דמעה וצריך לתת להם מקום לשרון תודה ,לא לא ביחד לפני 18 שנה איבדתי את גיא כשהיה הילד הבכור בן 10 אימו לא הורידה דימעה עד היום לאחר לחצים איומים שלי ובטירופי הסכימה אימו להביא עוד ילד לעולם כשבטירוף שלי חשבתי להמשיך את דרכו של גיא באמת קשה לספר עליו גם בלשון עבר וגם את האדם שבו בכל מקרא נולד לנו ילד יפה תואר וקראנו לו נתנאל גיא לפני 4 חודשים כשהיה בן 16 הוא טבע בחמי טבריה בטיול שנתי אני באמת קשה קשה לכתוב עליו למעשה אני בעולם הזה מגיא ואני לא מאמין שהוא לא כאן ולא יקפוץ מהפינה ויגיד ליאני פה אולי זה רק חלום רע יש לי עוד שני ילדים ואני כבר סבא אבל העולם הזה נהיה כל כך תפל ואני אומר לכם באמת שלתקוע כדור בראש זה לוקסוס שאין לי ,אני יודע שקשה להבין את כל התמונה שלי ואני נורא מבולבל אבל אתם באותו עולם תנסו להבין את כל הילדים גידלתי למעשה מגיל 2 חודשים לפני 9 שנים האימא עזבה את הבית והתגרשנו סופית כשאני מגדל את הילדים ממש בעשר אצבעות לבד ללא שום עזרה מאף אחד כשאפילו לאזכרות היא לא באה ואני יודע שהיא לא הלכה או עשתה משהו לבד על המצבה כתבתי הזמיר הלך הזמיר נדם ואיתו חיי אהבתיך בני

שרון123

New member
אוי איזה טרגדיות../images/Emo14.gif

לא נתפס
בוודאי שיש לך מקום כאן בפורום. זה נכון שהרוב כאן הן אמהות, אבל יש גם לא מעט אבות, ולרגע לא עלה בדעת אף אחת כאן שהכאב של האבות הוא פחות צורב. בוודאי אב כמוך שגידל את ילדיו בשתי ידיו. מקווה שהילדים והנכדים שנשארו
יביאו נחמה מסוימת וטעם לחיים. אני מבינה את הכעס שלך על האמא שלהם, אבל ממה שאתה כותב נשמע שהיא פשוט נכה רגשית, נשאר בעיקר לרחם עליה.

eaz1514

New member
למני ../images/Emo7.gif בוכה יחד איתך על חייך הטרגיים

באמת סיפור קשה מנשוא לאבד שני ילדים זה בלתי נתפס. בקשר לאמם זה לא המקום לדון בזה. כל הכבוד לך על גידול הילדים לבדך. יחד עם זאת - ואני בהחלט מבינה את כאבך ויאושך - אין לך זכות להעליב ולתקוף אותי או כל משתתף אחר בפורום התקפה ישירה על בחירת חתימה אישית עדיין אנחנו חיים בארץ חופשית. אני יודעת היטב באיזה פורום אני נמצאת, מה אני כותבת, מה אני מרגישה, מתי אני יכולה לעזור ומתי אני נזקקת לתמיכת הפורום. מילים כגון "מטומטם" לא קיימות בלסקיקון שלי, כך חונכתי וכך חינכתי את ילדי. בעלי, ובני סבים סבתות דודים בני דודים, כואבים לא פחות ממני, בעלי תרם מדמו ומגופו 3 פעמים מח עצם, בני הבכור פעם אחת. בני הבכור נשאר בן יחיד בלי אחיו שהיה אח יותר מחב ברור שהוא כואב. האשמתך שאני לא נותנת מקום להביע או לא מנסה ליצור את היחד זה פשוט טעות מחוסר ידיעה. פשוט לא טרחת לקרוא קצת, דף או שניים אחורה. בכל מקרה בוא נפתח דף חדש, תלמד להכיר אותי ועוד יבוא היום שתתנצל על התקפתך הלא מוצדקת. אני באמת מאחלת לך את כל הכוחות ואעשה כל מה שביכולתי לעזור ולתמוך בך כפי שאני עוש כבר 5 שנים ארוכות על גבי הפורום במסרים אישים, במיילים וטלפונים שעליהם אינך יודע דבר. אילנה, אמא של רונן

eaz1514

New member
מי אתה בכלל? אתה מכיר אותי וכל מה שעבר עלי?

אם תטרח ותקרא פוסטים ישנים תבין, עד אז אני אשאר עם הסיסמה המלאה בתוכן !! שיהיה לך רק טוב בחיים. אילנה, אמא של רונן

eaz1514

New member
שכחתי להוסיף שאני מצטערת על אובדנך

וכמבון שזכותך המלאה לכתוב בחתימה שלך מה שאתה רוצה. בעלי ובני מבחירה לא מתערבים או משתתפים בבפורום זה לא מפחית מכאבם או בחלק שנטלו בתקפוה הקשה בחיי כולנו. זו הבמה שלי ומעשית מי שטיפלה ברונן במשך 5 שנים ארוכות והייתה צמוד אליו 5 שנים 24/7 הייתי אני על חשבון הפסקת חיי לחלוטין ובתמיכתה המלאה של המשפחה. אילנה אמא של רונן

יפית מן

New member
למני היקר בוקר טוב לך צר לי על אובדנך...

אני סבתא של מאור ,וכשקרה לנו האסון לא מצאתי את עצמי מרוב צער ומצאתי את הפורם הנפלא הזה שבתחילתו נקרא פורם שכול ואובדן..ומי שנתן לי עידוד ותמיכה מכל הלב היתה אילנה היקרה,שלה אני חווה את מה שאני היום למדתי כאן איך לעבד את האובדן בתמיכתם של הראשונות כאן בפורם הלא הם:אילנה,שרון,דליה ,ליאת ואחשל שנתנו לי טעם להמשיך את החיים ולא להעצר ,,על אף האובדן. אילנה אישה יקרה שרק ללמוד ממנה תוכל כך שקודם תכיר אותה טוב ואז תראה כמה טעית ,יש פתגם שאומר:"אין אדם נתפס על צערו"וכנראה שעקב הצער כתבת כך.אנחנו נשמח שתשתתף בפורם ולאט תלמד להכיר כאן את כולם שעברו אובדן של ילד,אח,אבא בן וכו' אני מאחלת לך מכאן והלאה אך טוב ירדוף אותך כל ימי חייך היה ברוך וכל טוב ממני יפית סבתא של מאור ילד של אור

דליה ח

New member
שלום רב לך מני...

קיבלת כאן "נזיפה" קלה ובסופה חיבוק ,וקבלה מלאה לפורום, וזה לבד מראה שאנחנו כאן כל אחד בשפתו ,בדעתו , באמונתו, עם מכנה משותף אחד. הרי יכולנו לא להתייחס לדברייך כאילו לא נכתבו, וזה היה גרוע יותר. גם אם לדעתך נכתבו פה קלישאות או מנטרות, אנא, כבד אותנו, ונכבד אותך. זו דרכנו להביע, להתמודד, ואני בטוחה שאתה יכול לקבל מהפורום הרבה מאוד, ולא רק חיבוק וירטואלי.

שרון123

New member
יוווווו איזו התרגשות כפולה ומכופלת!!!

כולי צמרמורות של אושר! בהצלחה בהצלחה בהצלחה
יש מצב למפגש לפני הנסיעה שלכם? דניאל תטוס איתכם?

koval10

New member
תודה רבה

על התגובות. אנחנו גם מתרגשים מאד. מבחינתי יש מצב להפגש, בטח שכן! אני אשמח מאד לראות אותכן תמיד! לגבי הנסיע אנחנו עוד לא החלטנו האם נעשה אותה בפעם אחת הבפעמיים. במידה וזו נסיעה אחת היא ארוכה חודש ימים, במידה ושתי נסיעות - כל אחת מהן כ-10 ימים במרחק של שבועיים ביניהם. דניאל צריכה לעלות לכיתה א' ואני לא יודעת איך להוציא רותה מבית הספר לתקופה של חודש ימים. אני רוצה שהיא תבוא אתנו ותהיה שותפה מלאה לכל התהליך אבל נראה איך זה יסתדר.

דנדוש2009

New member
הי אנה היקרה

איזו בשורה משמחת. אני לאחרונה ממעטת להיכנס לפורום,יכל קריאה בו מחזירה אותי אחורה, ופרץ דמעות שוטף אותי ואני פשוט נחנקת.. אבל לקרוא את ההודעה המשמחת שלך גם על הצלחת הניתוח וגם על ה-
המחכה עשתה לי טוב על הלב. מאחלת לכולכם הרבה בריאות ומשחת חיים, ממני ענת

למעלה